Bu GFN Perşembe GeForce NOW’a Yedi Yeni Oyun Ekleniyor

'Isonzo' ve 'Little Orpheus'un da dahil olduğu yeni sürümlerin ve yeni 'Jurassic World Evolution 2' DLC desteğinin yer aldığı bu GFN Perşembe gününde de oyuncular oyunlar arasında kaybolacak.  

 

Bu hafta GFN Perşembe güncellemeleriyle 1.400'ün üzerinde oyundan oluşan GeForce NOW kütüphanesine katılan yedi yeni oyunla hafta sonuna erkenden giriş yapın. 

 

Dinozorlardan bile daha eski bir PC'den PC oyunlarını oynamayı hayal bile edemeyen oyuncular artık Mac bilgisayarlardan veya mobil cihazlar üzerinden  GeForce NOW sayesinde istedikleri oyunları oynayabiliyor. 

 

Oyun Dünyasına Giriş Yapın

Isonzo’da, otantik bir FPS 1. Dünya Savaşı oyunu, taktik becerilerinizi test edin. 

 

Kuzey İtalya'nın doğal zirveleri, engebeli vadileri ve pastoral kasabaları arasında savaşın. Tarihsel savaş rollerine dayalı altı sınıftan birini seçin ve seçtiğiniz sınıfla bağlantılı çeşitli silah, ekipman ve avantajlardan bir teçhizat oluşturun. Kum torbaları ve teller döşeyerek, cephane sandıklarını yerleştirerek, siper periskopları veya keskin nişancı kalkanlarını yerleştirerek ve daha fazlasını yaparak dinamik bir savaş alanına dahil olun. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni