Çocuklar tiyatro şenliği ile tatilin keyfini çıkarıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin çocukların yarıyıl tatilini daha verimli ve eğlenceli bir şekilde geçirmesi için düzenlediği tiyatro şenliği devam ediyor. Çocuk Tiyatroları Şenliği’nde 15 oyun, 3 farklı sahnede minik tiyatroseverlerle buluşuyor. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ve Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu işbirliği ile düzenlenen ‘Çocuk Tiyatroları Şenliği’ ile Antalyalı çocuklar kahkaha dolu bir tatil geçiriyor.

SALONDAN KAHKAHALAR YÜKSELDİ 

Birbirinden eğlenceli oyunlarla 5 Şubat’a kadar sürecek tiyatro şenliğinde çocuklar aileleriyle beraber tiyatro izlemenin de keyfine varıyor. Şenlik kapsamında Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonu’nda ‘İki Şaşkın Kafadar’ oyunu çocuklar için sahnelendi. Oyuna çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Büyük bir heyecanla oyunu izleyen çocuklar, keyifli dakikalar geçirdi. Oyun sonrasında ise Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından minik tiyatro severlere şeker ikram edildi.  

BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ OYUNLAR 

Ücretsiz tiyatro etkinliği kapsamında 5 Şubat’a kadar Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından Yıldız Kenter Sahnesinde; Sır, Balon Ağacı, Zümrüdü Anka ve Tiyatro Makinası isimli oyunlar sahnelenecek.
 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni