Dijital Geleceğin Uzmanları İzmir’de Buluştu

Bulutistan, Norm Digital ve Arista Networks sponsorluğunda düzenlenen “Dijital Gelecek Şimdi&Burada” projesine yönelik etklinlik İzmirde gerçekleştirildi. 

 

Türkiye’nin lider yerel bulut sağlayıcı firması Bulutistan, işletmelere hayat kolaylaştıran çözümler sunan Norm Digital ve Arista Networks’un desteği ve katılımıyla gerçekleşen etklinlikte dijital çağda kurumların dijital dönüşüm yolculuklarında ihtiyaç duydukları modern teknolojiler, bulut hizmetleri ve çözümleri ile bulut çözümlerinin şirketlere sunduğu önemli fırsatlar ele alındı.

 

Türkiye’de ve Dünya’da bulut bilişim, dijital sektörün temeli haline gelmiş olsa da birçok kuruluş hala bu güçlü aracı optimize etmek için mücadele ediyor. Bu doğrultuda, bulut bilişim teknolojileri ile kurumların artan verilerinin işlenmesi, depolanması, arşivlenmesi için gerekli olan teknoloji altyapılarının yılın 365 günü 7/24 esasına dayalı, kesintisiz, güvenli, esnek ve hızlı bir şekilde karşılanması mümkün hale geliyor.

 

Bulutistan Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Gençtürk etkinlik gündemi kapsamında yaptığı konuşmada; “Dijitalleşme, artan bir hızla hayatımızda yer almaya devam ediyor. Dijital dönüşüm yolculuğunda sadece doğru stratejiye sahip olmak yeterli değil, aynı zamanda bu stratejinin gerçekleştirilmesini sağlamak gerekiyor. Bulutistan olarak, günümüzde verinin katlanarak arttığı bir dünyada bulut teknoloji seçimlerinde etkili olan tüm hususları eksiksiz karşılamak için çalışıyoruz. Tabii ki teknoloji şirketlerinin de bu yüksek değerlemelerinin arkasında yine birçok teknoloji devinin ürettiği yenilikçi çözümler yer alıyor” dedi.

 

Ege’nin en büyük teknoloji ve danışmanlık şirketi olma hedefiyle 2021 yılında İzmir’de faaliyete başladıkları belirten Norm Digital Genel Müdürü Erkan Yeniçare, “Norm Digital olarak ulusal ve global çapta ayak izlerini sürdürmek isteyen bir teknoloji firması olma hedefi ile çözüm ortaklarımıza ve çalışanlarımıza güven, değer ve zenginlik katan bir bakış açısıyla faaliyetlerimizi yürütüyoruz. En temel hedefimiz, yakın gelecekte teknoloji alanında en iyi global işveren markaları arasında tercih edilen ilk 20’de yer almak” şeklinde konuştu.

 

Arista Networks Satış Direktörü Altan Cengiztekin ise; “Arista Networks olarak bugün Türkiye’de finans, kamu, e-ticaret sektörlerine yönelik kurumsal müşteri segmentinde birçok önemli başarıya imza attık. Aynı zamanda, tüm dünyada ve Türkiye’de adından sıkça söz ettiren Microsoft, Trendyol, Türk Telekom, KKB, Bulutistan gibi en değerli global ve yerel ölçekli şirketlerin ilk  tercih ettiği firmalar arasında gösterilmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni