Drone Fest 10-11 Haziran'da Marmara Park AVM'de

Drone dünyasının kapıları, 10-11 Haziran tarihlerinde Marmara Park AVM’de açılıyor. Heyecan verici bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanan Marmara Park AVM hem drone tutkunlarına hem de her yaştan ziyaretçisine unutulmaz bir deneyim sunacak. Etkinlik kapsamında ayrıca DJ Doğukan Manço’da sahne alacak. Büyüleyici ve eğlenceli bu atmosferde, gökyüzü drone ışıklarıyla aydınlatılacak.

20 yılı aşkın tecrübesiyle alışveriş merkezi sektörünün öncü firmalarından olan ECE Türkiye Proje Yönetim A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Marmara Park AVM, 10-11 Haziran tarihleri arasında 3’üncü kat açık etkinlik alanında Tech Drone League iş birliğiyle Drone Fest etkinliğine ev sahipliği yapacak. DJ performanslarının da sahneleneceği etkinlikte, drone yarış pisti ile uçuş, simülatör, segway, drone maker, robot yarışları gibi deneyim alanları da bulunacak.

Ziyaretçiler, yetenekli pilotların zorlu yarış parkurunda seyir zevkini yaşarken bir yandan da büyüleyici DJ performansları ve eğlenceli MC gösterisiyle de canlı bir atmosferin tadını çıkarmak için saat 14:00-22:00 arasında Drone Fest alanına davetlidir. 

FESTİVAL DOĞUKAN MANÇO İLE RENKLENECEK

Drone dünyasına ışık tutacak ve benzersiz bir etkinliğe ev sahipliği yapacak olan festivalde, 10 Haziran Cumartesi günü ise saat 20:30-21:30 arasında ünlü DJ Doğukan Manço sahne alacak ve ziyaretçilere birbirinden eğlenceli şarkılar eşliğinde ve unutulmaz anlar yaşatacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı