Elektro-Pop'un Divalarından Róisín Murphy 7 Haziran'da Zorlu PSM'de!

90’lar dans-pop müziğinin en popüler parçalarına imza atıp, Moloko’nun dağılmasından sonra solo kariyerine başlayarak, 5 stüdyo albümü ve 32 single’a imza atan, “Owerpowered”, “Murphy’s Law”, “Dear Miami”, “CooCool” gibi kültleşmiş şarkılarıyla Róisín Murphy, PSM Loves Summer by %100 Müzik serisi kapsamında 7 Haziran’da Turkcell Sahnesi’ni 90’lı yılların dans sahnesine çevirecek.

 

Zorlu PSM’nin dünyaca ünlü isimlerle yaz aylarına damga vuran PSM Loves Summer by %100 Müzik serisi bu yaz elektronik müzikten post punk’a kadar uzanan yelpazede sevilen müzisyenleri ve müzik gruplarını ağırlayacak.  Etkileyici sahne şovları, ihtişamlı prodüksiyonları ve giyim tarzıyla electro-pop’un divalarından biri olarak görülen, pop müzikle funk’tan house’a, glam rock’tan country’te pek çok türü birleştirmesiyle popa yenilikçi ve özgün bir yaklaşım getiren İrlandalı şarkıcı ve söz yazarı Róisín Murphy, PSM Loves Summer by %100 Müzik konser serisi kapsamında 7 Haziran’da Zorlu PSM’de müzikseverlerle buluşuyor.

 

İngiliz müzisyen Mark Brydon ile birlikte kurdukları pop ikilisi Moloko’nun yarısı olarak tanınan Róisín Murphy, 2005 yılında ilk solo albümü “Ruby Blue”yu deneysel müzisyen Matthew Herbert ile birlikte yazarak ve yapımcılığını üstlenerek çıkardı ve ikinci solo albümü “Overpowered” 2007 yılının en çok ses getiren albümlerinden olmayı başardı. Çıkardığı üçüncü solo albümü “Hairless Toys” ile Mercury Prize’a aday gösterildi. Ertesi yıl yayınladığı dördüncü albümü “Take Her Up to Monto”nun ardından 2020 yılında diskodan ilham alan beşinci solo albümü “Róisín Machine’ ile solo kariyerinde 5 stüdyo albümü ve 32 single’a imza attı. Etkileyici sahne performansıyla Owerpowered, Murphy’s Law, Dear Miami, CooCool gibi kültleşmiş eserlerini seslendirerek dünyanın çeşitli ülkelerinde unutulmaz konserler gerçekleştiren Róisín Murphy, 7 Haziran’da PSM Loves Summer by %100 Müzik kapsamında Zorlu PSM’de müzikseverle buluşmak için gün sayıyor.

PSM Loves Summer by %100 Müzik Róisín Murphy konserinin biletleri passo’de satışta.

Kapı Açılış: 20.30 

Etkinlik: 21.30 

Bilet Fiyatları:

Ön Satış 1. Dönem – Ayakta: ₺550,00

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni