GALA Coin Nedir?

Gala Games ekosisteminin dijital para birimi, GALA Token’dir. Tokenin yaklaşık 50 milyar maksimum arzı mevcuttur.

Ethereum tabanlı bir oyun platformu olan bu ekosistem, yardımcı program belirteci olarak da bu kripto birimini kullanır.Gala coin geleceği token, NFT’ler gibi dijital varlıkları satın almak ve ekosistem içinde bir değişim aracı olarak hareket etmek için kullanılabilir. Oyuncuların yasaklandıklarında veya platformlar kapatıldığında oyun içi eşyalarını kaybettiği mevcut merkezi sistemin aksine, inisiyatif, oyuncuların oyun içi eşyaları üzerinde tam kontrole sahip oldukları bir ortam yaratmayı amaçlıyor. Oyun içi NFT’ler, ekosistemden tamamen bağımsızdır ve Ethereum ağında yaşar.

Gala Nasıl Çalışır?

Hem kendi stüdyoları hem de Ember Entertainment, Kung Fu Factory, GAMEDIA, Certain Affinity ve 22cans gibi işbirlikçileri tarafından geliştirilen Gala Games’ten çeşitli blok zinciri oyunları mevcuttur. Ayrıca shiba coin geleceği bağımsız olarak;

Hayranlarına oynayarak kazanılan oyunlar sağlamak için platform aşağıdaki faktörlere bağlıdır:

Gala Nodes (Düğümler)

Gala Games, tek bir işletme tarafından yönetilen merkezi bir sunucunun aksine, dağıtılmış bir bilgisayar ağı tarafından yürütülür.

Düğüm olarak bilinen bu oyuncular, teşvik karşılığında platformun merkezi olmayan oyun ağına işlem gücü sağlıyor. Kurucu Düğümünün operatörleri, işlemleri doğrulamaktan, yerel token oluşturmaktan ve platformu kötü niyetli veya hileli faaliyetlerden korumaktan sorumludur. Platformun yerel tokeni ve özel NFT’ler, zaman zaman düğümlere, bilgisayar işlerinin karşılığı olarak verilir.

Düğüm operatörleri, topluluk kararlarına oy verme ve ekosistem büyümesini etkileme yeteneğine sahiptir. Yerel token, bir ağ düğümü çalıştırmak için gerekli olan bir Gala Düğümü lisansı satın almak için kullanılabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı