Kingston Technology, 2021’de de En İyi DRAM Modülü Tedarikçisi Olmayı Sürdürdü

Gelir Konumuna Göre Sıralamalarda Kingston 78,7 Pazar Payı ile 1 Numara

Art arda 19 Yıldır Tanınmış Bir Dünya Lideri

 

Bellek ürünleri ve teknoloji çözümlerinde dünya lideri Kingston Technology Company, Inc., pazar araştırma şirketi TrendForce'un (eski adıyla DRAMeXchange) açıkladığı son gelir sıralamasına göre dünyanın en iyi üçüncü parti DRAM modülü tedarikçisi olduğunu duyurdu. Kingston, 14,2 milyar USD gelir üzerinden tahmini 78,7 pazar payıyla birinci sıradaki yerini korudu. TrendForce, Kingston'ın gelirini bir önceki yıla göre 8 artırdığını ve şirketin bu klasmanda 19 yıldır kesintisiz olarak ilk sırada yer aldığını belirtiyor.

 

Rapora göre, dünyanın en büyük beş bellek modülü üreticisi, 2021'deki toplam satışların 90'ını oluşturuyor. Kingston bu pazarın yaklaşık 80'ini tek başına elinde tutuyor. Dünyanın önde gelen DRAM yongası alıcılarından biri olan Kingston, sevkiyat ölçeğinde sürekli büyümeye katkı sunan ve gelirini 8 artıran son derece özelleştirilmiş bir üretim modeli sunuyor. TrendForce, pandemi kaynaklı yaşam tarzı değişikliklerinin ve uzaktan eğitim talebinin son iki yılda arttığını ve bu durumun DRAM modül sevkiyatında büyüme sağladığını belirtiyor. Kingston'ın başarısı, şirketin yeni sistem satın alan veya mevcut sistemleri yükseltmek isteyen tüketiciler ve kuruluşlar arasında sahip olduğu baskın gücünü pekiştiren "Kingston Is With You" çalışma tutumuna büyük ölçüde katkıda bulunuyor.

 

Yakın zamanda Kingston, yüksek performanslı Kingston FURY Beast bellek serisine AMD EXPO sertifikalı DDR5 modüllerinin eklendiğini duyurdu. Endüstri mevcut DDR4 bellek modüllerinden DDR5'e geçerken, Kingston üretim altyapısını gelecek platformları kolayca destekleyecek şekilde geliştirdi. Kingston, sektör lideri olarak geçen yıl DDR5 modülleri sevkiyatına başladı ve DDR5 UDIMM'lerinde Intel Platform Validation alan ilk üçüncü taraf tedarikçi oldu. Bu, Kingston DDR5 bellek çözümleriyle DDR5 kullanan Intel platformları arasındaki uyumluluğu doğrulayan ilk ve tartışmasız en önemli dönüm noktası oldu.

Kingston Pazarlama Kıdemli Direktörü Craig Tilmont, şunları söyledi: "TrendForce'un 2021 bulguları, şirketin bir diğer zorlu iş yılının üstesinden gelmek için devam eden büyümesini ve esnekliğini yansıtıyor. 35’inci yıl dönümümüzü kutlarken, üst üste 19 yıldır liderliğimizi koruyarak şirketimizin sektördeki gücünü, konumunu ve önemini pekiştiriyoruz. Kingston olarak sizinle birlikteyiz ve yüksek hacimli talepleri desteklemeye hazırız.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni