Kyndryl, yenilikçi çözümler sunan ortak çalışma deneyimi Kyndryl Vital’ı duyurdu

Dünyanın en büyük bilişim teknolojileri (BT) altyapı hizmetleri sağlayıcısı Kyndryl, müşteri ve iş ortaklarının iş süreçlerinde karşılaştıkları zorlukları ortadan kaldırmaya hazır. Kyndryl, iş ortaklarının çığır açıcı teknoloji platformları oluşturmalarına yardımcı olan, açık ve ortak çalışma deneyimi sağlayan Kyndryl Vital'ı duyurdu. 

 

Kyndryl Vital, karmaşık sorunları yenilikçi bir yöntemle çözerken, müşteri ve iş ortaklarına ortak çalışma avantajı sağlayan bir platform. Tasarımcılardan oluşan küresel ekipler tarafından yönetilen Kyndryl Vital, insan merkezli yapısı ve titiz araştırma yaklaşımıyla birlikte yaratma deneyimine öncülük ediyor. 

 

Sistem, verileri kişilerin ihtiyaç ve davranışları paralelinde derin bir anlayışla bütünleştiriyor. Dataları; tasarım stratejisi, deneyim tasarımı, hikaye anlatımı, veri odaklı araştırma gibi teknolojilerle eşleştirilen Kyndryl Vital, yaratıcı çözümler sunarken öncü bir vizyon oluşturmanın da temelini atıyor. 

 

Çeviklik ve esnekliğin öneminin farkında olan Kyndryl Vital ekipleri, müşteri ve iş ortakları tarafından kullanılan mevcut sistemleri, yöntemleri ve araçları entegre eden bir yapı oluşturuyor. Bu bütünlüklü yaklaşım, açık ve uyumlu bir çalışma şekli oluşturmak için Kyndryl'in teknik uzmanlarının yanı sıra müşteri ve iş ortaklarının uzmanlarını da bir araya getiriyor. 

 

Kyndryl Vital Küresel Lideri Tom Rourke “Kyndryl Vital, kişilerin deneyimleri ile teknik yetenekleri arasındaki boşluğu dolduruyor ve müşterilerimiz ile iş ortaklarımızın sorunlarını çözüyor. Tasarımcı liderliğindeki yaklaşımımız, iş süreçlerinde karşılaşılan zorlukları derinlemesine anlamak ve etkileşim kurmak için bize güçlü bir temel sağlıyor. Kyndryl Vital, Kyndryl'in teknik uzmanlarıyla birlikte, müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın geleceğin kritik teknoloji sistemlerini inşa etmek için yenilikçi yaklaşımlar geliştirmelerini sağlayacak" diyor  

Kyndryl Vital, yöneticilere karmaşık BT süreçlerine ilişkin gerçek zamanlı içgörüler ve kritik operasyonları özelleştirme konusunda benzeri görülmemiş bir kontrol sağlayan yeni entegrasyon platformu Kyndryl Bridge'e kadar uzanan bir bütünün parçası. Kyndryl Vital, müşterilerle ve teknik uzmanlarla yan yana çalışarak iş dünyasında karşılaşılan zorluklara çözümler üretiyor ve bu çözümleri hayata geçiriyor. Kyndryl Bridge, müşterilerin bu çözümleri, iş süreçlerinde tek bir platform altında sorunsuz bir şekilde yönetmelerini sağlıyor.

 

Kyndryl Vital ekipleri şu anda ABD, Kanada, Almanya ve İspanya'da bulunuyor ve yıl sonuna kadar daha fazla ülkede faaliyete geçilmesi planlanıyor. Bu çevik ve çok yönlü birlikte çalışma deneyimi, Kyndryl ile çalışmak isteyen yeni müşterilerin yanı sıra gelecekteki iş ihtiyaçlarını desteklemek için Kyndryl ile çalışma kapsamlarını genişletmek isteyen mevcut müşterileri de destekliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni