OPPO Enco Buds2 Türkiye’de Satışa Sunuldu

Şarj kutusuyla 28 saate kadar kullanım süresine, binaural düşük gecikmeye ve akıllı dokunmatik kontrollere sahip OPPO Enco Buds2, gerçek kablosuz kulaklık arayanlar için doğru bir seçim olarak öne çıkıyor.

 

Dünyanın önde gelen lider akıllı ürün markası OPPO, en yeni gerçek kablosuz kulaklık modeli Enco Buds2'yi Türkiye pazarında tüketicilerle buluşturdu. 10 mm çapında titanyum sürücüler ve Enco Live stereo efekti ile üretilen gerçek kablosuz kulaklıklar, ritimli müzik sevenlere derin baslar sunuyor. OPPO Enco Buds2 ayrıca şarj kutusuyla 28 saate kadar kullanım süresine, binaural düşük gecikmeye ve akıllı dokunmatik kontrollere sahip. Etkili performansı ve kullanımı kolay kontrol özellikleriyle OPPO Enco Buds2, gerçek kablosuz kulaklık arayanlar için doğru bir seçim olarak öne çıkıyor. 

 

Eksiksiz ses optimizasyonları

Ritimli müzikleri sevenler için OPPO Enco Buds2, donanım ve yazılım aracılığıyla, eksiksiz ses optimizasyonlarına imkan tanıyor. Gerçek kablosuz kulaklıklar, kullanıcılarına derinlemesine ve yoğun baslar sunmak için 10 mm büyük titanyum sürücülerden güç alıyor. Enco Buds2 kulaklıklar, Bas Güçlendirme ve Net Vokaller'in de dahil olduğu birçok Enco Live stereo efektiyle hip-hop, rock veya pop gibi birçok tarzda sesleri iyileştirerek kusursuz bir dinleme keyfi sunuyor. Sadece 4gr ağırlığındaki her bir kulaklık IPX4 Suya Dayanıklılık sertifikasına sahip. Ayrıca OPPO Enco Buds2, bağımsız olarak 7 saate ve şarj kutusuyla 28 saate kadar dinleme süresi sunabiliyor. Her gün yaklaşık 4 saat müzik dinlemek için kulaklıkların haftada yalnızca bir kez şarj edilmesi yeterli oluyor. 10 dakikalık şarj işlemi, 1 saat dinleme keyfi sunuyor. Ayrıca OPPO Enco Buds2, hızlı şarjı da destekliyor. 

 

Bütçe dostu kapsamlı performans

Derin baslar ve uzun pil ömrü sunmanın yanı sıra OPPO Enco Buds2, kaliteli arama sesi, düşük gecikme süresi ve kullanışlı akıllı kontrollerle geliştirildi. OPPO Enco Buds2, insan seslerini dinamik olarak takip etmek ve gerçek zamanlı olarak konuşmaları arka plan seslerinden ayırmak için Yapay Zeka Derin Gürültü Önleme özelliğine sahip. Net arama sesi sayesinde, kullanıcılar sevdikleriyle rahatsız edilmeden sohbet edebiliyor. Sektör lideri bağlantı sağlamak için kulak içi kulaklıklar, Bluetooth® 5.2 İletim ile Binaural Düşük Gecikme özelliğiyle üretildi. Görsel-işitsel bilgiler, uçtan uca düşük gecikme modunda uyumlu hale getirilip senkronize ediliyor, böylece kullanıcılar sesli eğlence içeriklerinin keyfini dikkatleri dağılmadan çıkarabiliyor. 

 

Akıllı dokunmatik alanlar

Kontroller konusunda, kulaklıklar akıllı dokunmatik alanlara sahip. Hatta uzaktan kamera kontrolü görevi bile görebiliyor. Fotoğraf çekmek için kulaklıklardan birine iki kez dokunmanız yeterli oluyor. Bu da gerçek kablosuz kulaklıkların kullanım alanını ve işlevselliğini daha da güçlendiriyor. OPPO Enco Buds2'nin dokunma hassasiyeti ve dokunma aralıkları da kullanıcılara akıcı ve kullanışlı bir deneyim sunmak için tamamen optimize edildi. Artırılmış bas çıkışı, 28 saate kadar dinleme süresi, dahili gürültü engelleme özelliği ve ultra net çağrı sesi yetenekleriyle OPPO Enco Buds2, bütçe dostu gerçek kablosuz kulaklık isteyenler için mükemmel bir seçim.

 

Beyaz renge sahip kablosuz kulaklık modeli OPPO Enco Buds2'nin, Türkiye'de tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 699 TL.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni