Playstore’la UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection ön siparişte

Türk Telekom’un dijital oyun alışveriş platformu Playstore, oyun dünyasının heyecanla beklediği ‘UNCHARTED 4: Bir Hırsızın Sonu’ ve serinin yan oyunu olan ‘UNCHARTED: Kayıp Miras’ı oyun seçkisine ekliyor. Oyun tutkunları Playstore üzerinden verecekleri ön sipariş ile UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection’ı çeşitli ödeme seçenekleri ve uygun fiyatla koleksiyonlarına ekleme şansı bulacak.

 

Türk Telekom’un dijital oyun alışveriş platformu Playstore, yepyeni ve birbirinden popüler oyunları uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla oyunseverlerle buluşturmaya devam ediyor. UNCHARTED serisinin merakla beklenen ve serinin dördüncü oyunu ‘Bir Hırsızın Sonu’ ile serinin yan oyunu ‘Kayıp Miras’ı bir arada bulunduran ‘UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection’ da bilgisayar oyuncuları için ön siparişe özel indirim fırsatıyla Playstore’da satışa sunuluyor.

 

Playstore, oyunseverlere ödeme yöntemi konusunda da çeşitlilik sunuyor. Bilgisayar oyuncuları, Playstore üzerinden yapacakları UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection ön siparişinde tüm satın alımlarda tercih edilebilen mobil ödeme, Türk Telekom evde internet faturasına ek 12 aya varan taksit ve kredi kartı gibi geniş ödeme seçeneklerinden faydalanabiliyor.

 

Yılın en iyi oyunu: ‘UCHARTED 4: Bir Hırsızın Sonu’

Sevilen serinin dördüncü oyunu olan ‘UNCHARTED 4: Bir Hırsızın Sonu’ 150’den fazla mecra tarafından yılın en iyi oyunu seçilen ve oyun tutkunlarına beklentilerinin ötesinde bir deneyim sunan çok özel bir aksiyon- macera oyunu. Serinin diğer oyunları gibi yüksek tempoya ve bol sayıda bulmacaya sahip olan oyun, baş kahramanımız Nathan Drake’in hikâyesini tamamlayan önemli olaylara birinci elden tanıklık etme şansı sağlıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni