PUBG MOBILE Lüks Otomobil Markası Maserati İle İşbirliğini Duyurdu

Dünyanın en büyük mobil Battle Royale oyunu, Maserati'nin performans araçlarının savaş alanına girmesiyle yüksek vitese geçiyor

 

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından PUBG MOBILE, dünyaca ünlü otomobil üreticisi Maserati ile heyecan verici bir ortaklığı duyurarak oyunculara birinci sınıf spor otomobillerinden bazılarını oyun içinde kullanma fırsatı sunuyor. 

 

Uluslararası alanda ikonik üç dişli mızrak logosu ile bilinen Maserati, 1914 yılında İtalya'nın Bologna kentinde kuruldu. Şimdi yenilikçi tasarımı ve dünya çapında mükemmellik arayışı ile uluslararası alanda sınırları zorlamaya devam ediyor. Marka, İtalyan zarafetinin sembolü olarak ün kazandı ve ileriye dönük bakış açısıyla tanınıyor.

 

Maserati'nin 3.0 litrelik çift turbolu V6 motora sahip hafif ama güçlü Coupe modeli süper spor otomobili MC20 ve Maserati'nin SUV modeli olan sağlam ama şık Levante'nin yanı sıra kilidi açılabilen özel, sürpriz bir araç PUBG MOBILE'a gelen araçlar arasında yer alıyor. Oyuncular 18 Kasım'dan 31 Aralık'a kadar Maserati'nin spor otomobillerinin direksiyonuna geçebilecekler. 

 

"Oyuncularımıza her zaman PUBG MOBILE deneyimini zenginleştirecek ortaklıklar sunmaya çalışıyoruz. Kendi endüstrisinin ön saflarında yer alan ve tarihi geçmişiyle dikkat çeken Maserati, işbirliği yapmamız için mükemmel bir ortak oldu." diyen Tencent Games PUBG MOBILE Yayıncılık Başkanı Vincent Wang sözlerine şöyle devam etti: "Sanal dünya genişledikçe ve bir bütün olarak küresel teknolojinin gelişimi için daha önemli hale geldikçe, otomotiv tasarımı ve interaktif oyun dünyalarını bir araya getirmeye yardımcı olmaktan heyecan duyacağız."

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni