Samsung, avantajlı teklifleri ve üstün teknolojileriyle futbol coşkusunu evlere taşıyor

Teknoloji devi Samsung, ileri teknoloji cihazlarıyla futbol tutkunlarına benzersiz bir maç deneyimi sunmaya devam ediyor. Samsung, futbol heyecanını yaşatmak için  Neo QLED TV'ler, OLED TV'ler, The Frame, The Serif, The Sero’nun yanı sıra The Freestyle projeksiyon cihazında 20 bin TL’ye varan para yüklü kart hediyesi sunuyor. 

 

Samsung, uluslararası futbol organizasyonlarıyla futbol coşkusunun arttığı bugünlerde, kullanıcıları ileri teknolojiler ve avantajlı fırsatlarla benzersiz bir TV deneyimine davet ediyor. Samsung'un 20 bin TL'ye varan Para Yüklü Kart Kampanyası kapsamında; 3 Ocak 2023 tarihine kadar seçili Samsung TV alan kullanıcılar, para yüklü kart hediyesi kazanıyor. Kampanyayla ilgili detaylı bilgiye 444 77 11 Samsung Çağrı Merkezi ve shop.samsung adresinden ulaşılabiliyor.

 

Samsung yeni Neo QLED 8K teknolojisiyle en gelişmiş görüntü kalitesini vadediyor

Samsung’un Yapay Zeka özelliğiyle desteklenen Neo QLED 8K teknolojisi, bugüne kadar Samsung tarafından sunulan en gelişmiş görüntü kalitesine sahip. Neo QLED 8K TV, kabloların yarattığı dağınıklığı gideren şık, incelikli ve kablosuz tasarımıyla öne çıkıyor. Sunduğu gerçeğe yakın izleme deneyimiyle taraftarların tamamen maçlara odaklanmasını sağlıyor. Samsung'un 2022 model Neo QLED TV’leri, yerleşik ışık sensörüyle ekran parlaklığını ve tonlamayı otomatik olarak ayarlayan EyeComfort moduna sahip. Kullanıcılar, bu özellik sayesinde canlı yayınları son derece gerçekçi bir görüntüyle takip edebiliyor. 

 

Samsung teknolojileri, futbol severlere özel bir deneyim sunuyor

Samsung, futbol tutkunlarına yenilikçi, kişiselleştirilebilir ve bağlantılı teknolojiler sayesinde bugüne kadar deneyimlemedikleri bir atmosferde maçları izleme fırsatı sunuyor. Samsung SmartThings platformu sayesinde her ev bağlantılı ve işlevsel cihazlardan oluşan birer ekosisteme dönüşüyor. Samsung böylece, bağlanabilirlik ve TV izleme deneyimi kavramına yeni bir boyut kazandırıyor. Kullanıcılar, SmartThings uygulaması ile futbol maçlarını hangi düzende, nasıl izleyebileceklerini belirleyebiliyor; Samsung cihazlarını senkronize ederek diledikleri ortamda arkadaşları ve aileleriyle birlikte maçların keyfini çıkarabiliyor. Kullanıcılar, ister evinin salonunda 8K TV'nin gerçekçi ekranında, isterlerse de Samsung’un The Freestyle projeksiyon cihazını uygun olan açık hava alanlarına yansıtarak, maçları izleyebiliyor.

 

The Freestyle projeksiyon cihazı ile maç gecelerine yeni bir heyecan geliyor

Samsung’un futbol ve spor tutkunları için benzersiz bir deneyim sunan The Freestyle projeksiyon cihazı, 100 inç’e kadar tüm açılardan ve kristal netliğinde görüntü sunabiliyor. Eğlenceyi ve maç heyecanını her yere taşıyan The Freestyle, futbol tutkunlarının bir araya geldikleri kalabalık maç gecelerine yepyeni bir heyecan katıyor. 

 

Samsung’un ileri teknolojilere sahip TV ve ekranlarının yanı sıra The Freestyle projeksiyon cihazıyla ilgili daha detaylı bilgiye shop.samsung  adresinden ulaşmak mümkün.  

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni