Teknosa’da kasım coşkusu

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, tüketicilerin ilgiyle beklediği kasım kampanyaları kapsamında telekomdan beyaz eşyaya, TV’den aksesuara binlerce üründe avantajlı fırsatlar sunuyor.

 

Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, büyük kampanyaların gerçekleştirildiği kasım ayında da fırsat ve avantajlarını genişleterek, tüketicilerin alışveriş heyecanına ortak oluyor. Teknosa’da kasım ayı boyunca telekom, aksesuar, PC, beyaz eşya ve TV kategorisi başta olmak üzere binlerce üründe birbirinden cazip fırsatlar var. Teknosa, kasım ayında akıllı telefonlarda yüzde 18’e, akıllı saat ve bilekliklerde seçili modellerde yüzde 20’ye varan indirim imkânı sunuyor. Son yılların yükselen yıldızı gaming aksesuarlara Teknosa’da yüzde 50’ye varan indirimlerle sahip olmak mümkün. Gaming aksesuarların yanı sıra tüm kulaklıklarda yüzde 30’a, network ürünlerinde yüzde 20’ye, bluetooth speakerlarda yüzde 40’a, cep telefonu aksesuarlarında da yine yüzde 40’a varan indirimler teknolojiseverleri bekliyor. Notebooklarda, monitörlerde ve yazıcılarda yüzde 20’ye varan indirim fırsatları yaratan Teknosa, tabletleri de yüzde 18’ e varan indirim seçenekleriyle tüketicilerle buluşturuyor. 

 

Özellikle pandemiyle birlikte daha büyük ekranların tercih edildiği TV’lerde kasım ayı boyunca yüzde 20’ye varan indirim seçenekleri mevcut. TV’lerin yanında seçili soundbar modellerinde de hediye ve indirim kampanyaları sürüyor. Evlerin yeni gözdeleri süpürgeler de kasım ayı boyunca farklı seçeneklerle tüketicilerin ilgisine sunuluyor. Robot süpürgelerde yüzde 18’e, şarjlı süpürgelerde yüzde 20’ye varan indirimler bulunuyor. Aynı şekilde küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirim seçenekleri yer alıyor. Çamaşır ve bulaşık makinelerinde ise yüzde 15’e varan indirimler mevcut.

 

67 ilde 200’e yakın Teknosa mağazası, dev bir pazaryerine dönüşen teknosa.com ve mobil aplikasyonlarda tüketicileri bekleyen tüm bu fırsatlara ek olarak, Teknosa sadakat programı TeknoClub üyeleri için ayrıca özel indirimler ve avantajlar da kasım boyunca devam edecek. TeknoClub üyesi olmak için “TEKNOCLUB” yazıp 7889’a gönderebilir ya da Teknosa mağazaları, teknosa.com ve Teknosa mobil uygulamasından anında üye olabilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni