The 4 Winds Entertainment, Gaming İstanbul 2022’de Oyunseverlerle Buluşuyor

2021 yılında çok kültürlü ve deneyimli bir ekip tarafından kurulan The 4 Winds Entertainment, dünyanın en iyi oyunları ve yüksek büyümeye sahip fırsat pazarları için kültürel bir köprü görevi görüyor, eşsiz deneyimini “dezavantajlı” olarak anılan coğrafyalarda oyun pazarıyla buluşturuyor.

 

Milyonlarca oyuncusuyla dünya çapında büyük ses getiren ve Mart 2022 itibarıyla Türkçe dil desteğine kavuşan dünyaca ünlü mobil oyun Pokémon GO’nun, Uluslararası Oyun, Espor ve Dijital Eğlence dünyasının Türkiye’deki en büyük buluşma noktası Gaming İstanbul 2022'de ulusal ve uluslararası oyun severler ile buluşmasına The 4 Winds Entertainment olarak hazırlanırken heyecanımız büyük. Etkinlik bu yıl İstanbul'daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde 16 – 18 Eylül tarihleri arasında gerçekleşiyor ve GIST 2022 Türkiye ve çevre coğrafyaların Espor dünyasını bir araya getirmeyi hedefliyor.

 

GIST 2022 süresince alanda aktif olacak Pokémon GO’nun aktivasyonları sadece Eğitmenlerle alanda buluşmayla kalmayacak. Katılımcılar aynı zamanda, etkinlik sırasında The 4 Winds Entertainment’ı, vizyon ve ideallarimizi The 4 Winds Entertainment İletişim ve Lokalizasyon Müdürü Nazih Fares’ten dinleme şansı da bulabilecek. The 4 Winds Entertainment İletişim ve Lokalizayon Müdürü Nazih Fares, oyunların yerelleştirilmesi merceğinden yapacağı konuşmada, Arapça, Türkçe gibi yayıncıların genellikle kullanmaktan kaçındığı diller üzerine fikirlerini paylaşırken, diğer taraftan sözde “dezavantajlı” bölgeler olarak adlandırılan Afrika LATAM ve diğer bölgelerini kapsayarak “Oyun Ye

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni