Türkçe Dil Desteğine Sahip Olan SYNCED’in Açık Beta Aşaması Başladı!

Türkçe dil desteği ile ücretsiz olarak oynayabileceğiniz ve iki arkadaşınızla birlikte takım olabileceğiniz SYNCED’in Açık Beta aşaması 15 Ocak tarihine kadar devam edecek.

 

Level Infinite’in yayınladığı ve NExT Studios tarafından geliştirilen yeni çevrimiçi aksiyon oyunu SYNCED’in Açık Beta test aşaması 10 Aralık’ta başladı. 15 Ocak 2023 tarihine kadar sürecek olan Açık Beta aşamasına katılmak isteyen oyuncular, oyunu direkt olarak Steam ya da SYNCED internet sitesi üzerinden tamamen ücretsiz olarak indirebilir ve Türkçe dil desteğiyle oynayabilir.

 

SYNCED, nano teknolojinin oldukça önemli olduğu yakın bir gelecekte, dünyamızda geçiyor. Çöküş adı verilen büyük bir felaketin ardından yok olmak üzere olan medeniyetin kalıntıları arasında gezen nano makineler, türlerini devam ettirmek için kendilerini insanlardan beslenen vahşi, ölümcül yaratıklara dönüştürüyorlar. Bu kıyamet ortamında Koşucu adı verilen karakterler, yeni dünyanın petrolü olarak da nitelendirilen Nerva adlı değerli nano enerji maddesini aramak için Çöküş’ün başlangıç noktası olan Washington’a akın ediyor. Burada üç kişilik ekipler kurarak hem nano makinelere hem de diğer oyunculara karşı temponun hiç düşmediği PvE ve PvP maçlarda kıyasıya mücadele edebilirsiniz.

 

Silah ve ekipmanlarınızı geliştirebileceğiniz SYNCED, üçüncü şahıs kamera açısına sahip nişancılık oyunlarına yepyeni dinamikler getiriyor. Oyunculara ölümcül Nano’larla senkronize olma ve düşmanları yoldaşa dönüştürme fırsatı tanıyan oyunda Ezici, Gözcü, Muhafız ve Topçu gibi farklı sınıflardan Nano’ları kontrol edebiliyorsunuz. Ayrıca her biri ayrı cephaneliğe ve kendine has yeteneklere sahip Koşucular arasından seçim yapabiliyor ve farklı stratejiler geliştirebiliyorsunuz.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni