Türkiye’nin metaverse’teki ilk banka şubesi DenizBank ve Atlas Space iş birliğiyle geliyor

DenizBank, Atlas Space firması ile metaverse evreninde Türkiye’nin ilk banka şubesini açmak üzere güçlerini birleştirdi. Yakın zamanda hayata geçecek Metaşube, ilk etapta müşteriler için yeni bir bilgilendirici temas noktası olacak ve zaman içinde gelen geri bildirimlerle geliştirilecek. 

 

DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran konuyla ilgili değerlendirmesinde, yeni nesil teknolojilerin müşteri ihtiyaçlarında yarattığı değişimlere hızlıca adapte olma konusunda reflekslerinin son derece güçlü olduğunu belirterek şöyle konuştu: “DenizBank olarak geleceğin ekonomisini şekillendirecek altyapının metaverse’te olduğunu biliyor ve müşteri deneyimini bu dünyada daha da ileri taşımak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şimdi, iştirakimiz NEOHUB koordinasyonunda, Türk bankacılık tarihinin ilk Metaşubesi ile bir miladı gerçekleştiriyoruz. Bize sunduğu destekle güvenli deneyim yaşatacak stratejik ortağımız Atlas Space ile bu yola çıkmaktan son derece mutluyuz. Bunu bir ilk adım gibi düşünebiliriz. Müşterilerimiz için yarattığımız bu yeni temas noktasını, yine onların beklentileri doğrultusunda tam kapasite çalışan bir banka şubesine dönüştürmek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz”. 

 

“Metaşubemizi ekosistem yaklaşımıyla hayata geçirdik”

DenizBank’ın yeni nesil iştiraki NEOHUB’ın Genel Müdürü Gürhan Çam, konuyla ilgili değerlendirmesinde; DenizBank olarak metaverse evreninde yer almak için uzun zaman önce çalışmalarına başladıklarının altını çizerek, şunları söyledi: “Bankamızın gelecekte müşteri deneyimini taşıyacağı yeni ortamları yaratmak üzere yoğun şekilde çalışıyoruz. Metaverse denilen kapsamlı ve web 3.0 tabanlı bu küresel trendin içinde hiçbir kurumun tek başına varlığını sürdüremeyeceğini de biliyoruz. Ekosistem bankacılığı, NEOHUB’ın temel taşı. Bizim kuruluş amacımız, iş birliği kültürünü geliştirmek ve yenilikçi iş modelleri oluşturmak. Açık bankacılık iş birliklerimiz ve hızlandırma programımıza benzer şekilde metaverse dünyasında da “Yalnız kurt başarılı olamaz” diyoruz.  İlk etapta hedefimiz, canlı bir agent aracılığıyla metaverse evreninde müşterilerimizin bankacılık ile ilgili temel sorularında bilgilendirme yapmak. Zaman içinde alacağımız geribildirimler doğrultusunda Metaşubemizi fiziki bir banka şubesi kadar verimli ve kullanışlı hale getirmeyi hedefliyoruz. Bu vizyonla çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz.” 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni