TurkNet Speed Mentoring ile girişimcilerle üçüncü kez bir araya geldi

26 Ekim’de Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde “Ürün Geliştirme” teması altında gerçekleştirilen Speed Mentoring etkinliğinin üçüncüsünün de sponsorluğunu üstlenen TurkNet, etkinlik kapsamında ürün yönetimi ve ürün geliştirme yolculuğundaki deneyimlerini, karşılaştıkları ve karşılaşılması olası sorunlar için geliştirdikleri çözümlere yönelik tecrübelerini aktardı.

 

Teknoparklara altyapı yatırımlarını sürekli artıran Türkiye’nin yeni nesil telekom operatörü TurkNet, teknolojinin kalbi olan bu kurumların yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda TurkNet’in ana destekçisi olduğu, teknoloji geliştiren ve üreten firmaların yanında olma vizyonuyla düzenlenen Speed Mentoring etkinliğinin üçüncüsü 26 Ekim’de Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsünde “Ürün Geliştirme” teması altında gerçekleştirildi.

 

Etkinlik, ürün yönetimi ve geliştirme süreçleri, iş analizi, proje yönetimi, Ar-Ge stratejileri, pazar testi ve ticarileştirme gibi konular üzerinde tecrübeli girişim sahipleri, girişimciler, yatırımcılar, kurumsal şirketlerdeki üst düzey yöneticiler ile bu alanlarda mentorluk ihtiyacı olan YTÜ Teknopark girişimlerini bir araya getirdi. TurkNet’ten Platform Servisleri Direktörü Ece İnceer, Digital Deneyimler Direktörü Ayhan Akpınar ve Sistem Destek Direktörü Alper İnce, etkinlikte ürün yönetimi ve ürün geliştirme yolculuğundaki deneyimlerini katılımcılarla paylaştılar.

 

“YTÜ Yıldız Teknopark olarak sektör için çok kıymetli olan aktarımına aracılık etmekten mutluluk duyuyoruz”

YTU Yıldız Teknopark Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi Müdürü DR. Ebru Çetinkaya şunları aktardı: “YTU Yıldız Teknopark olarak öncelikle girişimci firmalarımızı ve ihtiyaçlarını analiz ederek, girişim yolculuklarında destek olabileceğimiz her konuda faaliyetlerimizi planlıyoruz. Satış ve pazarlama ve finansmana erişim konularını ele aldığımız ilk iki Speed Mentoring etkinliğinin ardından üçüncü buluşmamızda ürün yönetimi ve geliştirme süreçlerini konuştuk. Girişimci firmalarımızın üretim sürdürebilirliğinin sağlanması için en önemli konularının başında gelen ürün yönetimi konusunda, alanında uzman çok değerli mentorlerimiz ile girişimcilerimizi bir araya getirerek deneyim aktarımına aracılık etmekten mutluluk duyuyoruz. Bu süreçte; TurkNet’e, girişimcilik ekosistemine olan desteği ve motivasyonu için ayrıca teşekkür ediyoruz.”

 

“Bizlere umut veren girişimcilerle bir araya gelmekten, deneyimlerimizi paylaşmaktan dolayı mutluyuz”

TurkNet Platform Servisleri Direktörü Ece İnceer şunları aktardı: TurkNet olarak; yenilikçiliğe inanan, geliştiren, oyunu değiştiren ve girişimci ruhlu bir teknoloji firmasıyız. Değişimin öncüsü teknoparklar ve girişimciler ile GigaFiber gücüyle yüksek hızlarda, özgür ve yeni nesil bir dünyada geleceğin internetini kuralım istiyoruz. Tüm internet kullanıcılarına dünya standartlarında, 1.000 Mbps eşit indirme ve yükleme hızında, kaliteli bir internet deneyimi sunabilmek, sektörde olmazları olduran, odağı her zaman kullanıcısı olan marka misyonumuzla üniversite ve teknoparklardan başlayarak GigaFiber altyapımızı her gün genişletiyoruz. Aktif fiber altyapımızla 2023 sonunda 21 ilde toplam 46 teknoparkta hizmet vermeyi hedefliyoruz.    Teknoparklara iyi kullanıcı deneyimi ile, kaliteli bir internet hizmeti götürürken bir yandan da girişimci firmaları dinliyor ve bu uzun teknoloji yolculuğunda onların yanında olmaya çalışıyoruz.  Sektör için çok kıymetli olduğunu düşündüğümüz ve üçüncü kez ana destekçiliğini üstlendiğimiz Speed Mentoring etkinliğinde TurkNet ürün ekibi olarak, ürün yönetimi ve ürün geliştirme yolculuğundaki deneyimlerimizi, girişimcilerin de karşılaşabileceklerini ön gördüğümüz sorunlara ve geliştirdiğimiz çözümlere yönelik tecrübelerimizi paylaştık. Amacımız teknoloji üretimine ve Türkiye’nin geleceği olan girişimcilere elimizden geldiği kadar destek olabilmek. Destek verebildiğimiz girişimcilerin ürün ve hizmetlerinin her platformda sergilediği günü görmek bizler için büyük bir gurur olacaktır. Bu başarı hikayesinde küçük de olsa bir payımızın olması bizim için çok değerli. Bu bağlamda böylesi kıymetli bir etkinliğe ev sahipliği yapan, bizlere bu ortamı sağlayan Yıldız Teknopark ekibine ayrıca teşekkür ediyor, teknolojinin öncüsü Teknopark firmaları ile teknolojinin kalbinde yer almaktan TurkNet olarak mutluluk duyuyoruz.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni