Zyxel’den küçük işletmeler için yeni WiFi güvenlik çözümü: “Bağlan ve Koru”

Zyxel’in NWA110AX ve NWA1123ACv3 access point’leri için Kasım ayından itibaren kullanıma sunacağı yeni güvenlik çözümü “Bağlan ve Koru”, küçük işletmelere kullanımı kolay ve gelişmiş bir güvenlik katmanı desteği getiriyor.

 

Güvenlik, yapay zekâ ve bulut destekli ev ve iş çözümleri lideri Zyxel Networks, belirli kablosuz access point’leri kapsayan 'Bağlan ve Koru' isimli yeni çözümünü duyurdu. Bu gelişmiş güvenlik çözümü, Zyxel'in en çok satan kablosuz access point’lerinden ikisi olan NWA110AX ve NWA1123ACv3 için Kasım ayında sunulacak ve küçük işletmeler başta olmak üzere Zyxel müşterilerine daha fazla koruma ve bağlantı sağlayacak.

 

"Bağlan ve Koru" çözümü, güvenli olmayan web içeriklerini filtreleyerek ve kullanıcıların tehlikeli web sitelerine erişmesini engelleyerek küçük işletmeler için ek bir güvenlik katmanı sağlıyor. Hem işletmelere hem de müşterilere daha fazla güvenlik sağlayacak bu çözüm, oturum açmış kullanıcıların başkalarının veri akışlarına erişebilmesinin önüne geçerek, kötü niyetli kişilerin casusluk yapmasını veya diğer kullanıcıların bilgilerini çalmasını engelliyor.

 

Küçük işletmelerin ihtiyaçları için ideal çözüm olarak geliştirilen "Bağlan ve Koru", karmaşık güvenlik ayarları oluşturma zahmetine girmeden siber tehditlere karşı yüksek düzeyde koruma sağlıyor. Tüm güvenlik işlevleri tanımlanmış olarak gelen bu çözüm için cihazların yapılandırılması ve çalıştırılması, Zyxel'in bulut tabanlı ağ yönetim platformu Nebula veya basit bir mobil uygulama aracılığıyla uzaktan yönetilebiliyor.

 

"Bağlan ve Koru" çözümü öncelikli olarak Zyxel'in küçük işletmeler için en çok satan iki kablosuz access point’i olan NWA110AX ve NWA1123ACv3 ile sunulacak.

 

Zyxel’in WiFi destekli access point’lerinden NWA110AX, kullanıcılarına yüksek hızlı bağlantı, daha fazla kapsama alanı ve cihaz bağlama yeteneği sağlıyor. Cihaz, küçük kafe, bar, restoran gibi müşterilerinin gün boyunca kablosuz ağlarında oturum açtığı mekanlar ideal bir seçim olarak öne çıkıyor. Ayrıca ağ yöneticilerinin, NWA110AX üzerinde bant genişliği yönetilebildiği için ödeme sistemleri gibi önemli uygulamalara ve hizmetlere öncelik verilebilmesi de mümkün hale geliyor. 

 

Zyxel Pazarlama ve GTM Stratejisi EMEA Direktörü Kevin Drinkall yeni güvenlik çözümleri ile ilgili şunları söyledi: Oda ve kahvaltı sunan konaklama tesisleri veya butik kahve dükkanları gibi küçük işletmeler de kablosuz ağları için iyi bir koruma istiyor. Ayrıca istedikleri çözümün mümkün olduğunca basit ve uygun fiyatlı olması da onlar için önemli. Zyxel olarak küçük işletmelerin bu ihtiyaçlarına cevap vermek üzere tasarladığımız ve belirli kablosuz access point’lerimiz için sunduğumuz “Bağlan ve Koru" çözümümüz, ağ güvenliğini ayarlamakla ilişkilendirilen karmaşıklıklar ortadan kaldırarak kullanıcıları istedikleri ağ korumasını sağlıyor. Bu çözüm ayrıca, basit kurulumu, hızlı ve sorunsuz bağlantı yetenekleri ile tehditlere karşı sağlam, güvenilir koruma özellikleri sayesinde WiFi'ya bağlı tüm kullanıcılar için çok başarılı kullanıcı deneyimi sunuyor.”

 

'Bağlan ve Koru', Kasım 2022'den itibaren NWA1123ACv3 ve NWA110AX access point’lerinde paket bir sürüm olarak mevcut olacak. Diğer access point’ler için ise isteğe bağlı olarak sunulacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni