Elektronik Sigara Aromaları

Markasız e-sigaraların, şarj cihazlarının ve pillerin patlama ihtimalinin her zaman orijinal ve markalı cihazlara göre daha yüksek olduğunu unutmayın. Birçok e-sigara markası, çok az güçle büyük miktarda güç depolamak için lityum iyon piller kullanır. Bununla birlikte, lityum pillerin doğasında bulunan özellikleri nedeniyle patlama iqos e-sigara satın al tehlikesi arz ederler. Literatürde cep telefonlarının ve tabletlerin kendiliğinden patlamasıyla oluşan kısmi yanıklar anlatılmıştır. Lityum-iyon pilin kendi kendine başlama işlevi sayesinde, herhangi bir cihaz için “cebinizdeki küçük bir pompa” olarak kabul edilebilir. Yanlış tasarım, kalitesiz malzeme kullanımı, üretim kusurları ve yanlış kullanım “ısı kaçağı” olarak bilinen duruma neden olabilir; Sonuç olarak, pilin iç sıcaklığı yangına veya patlamaya neden olabilir.

Eski e-sigaralarınızdan kurtulmanın zamanı geldiyse, onları devreye dayanıklı yeni bir modelle değiştirin. Asla eski cihazları ve pilleri kullanmakta ısrar etmeyin. Önceki kullanım geçmişini bilmediğiniz kullanılmış cihazları işaretlemeyin. E-sigarayı ilk kullanmaya başladığınızda marka ve modeli hakkında bilgi edinin. Özellikle mekanik terea heets moddaki sensörlerin bir kontrol devresi yoktur. Deneyimsiz mekanik modları kullanmayın. Mekanik modda kullanıldığı için 18650 pil kablosunun (yani anodun) zamanla takılması mekanik modda kısa devreye neden olabilir. Devre kontrolü olmadığı için elektrik otomatik olarak kesilmeyecek ve olası bir yangınla karşı karşıya kalacaksınız.

Devre kontrollü modeller için kullanım kılavuzunu okuyarak cihaz özellikleri, donanım özellikleri ve (güncellenmiş) yazılım hakkında bilgi edinin. Kullandığınız orijinal ürün ve yedek parçaları tercih edin. Elektronik sigaralarda patlama ve yangın çıkma olasılığı çok düşük olsa da tavsiyelere uyarak kötü sonuçların önüne geçebilirsiniz.

İnhalerin içindeki bobin tutuşursa ve daha hafif bir yanık tadı hissederseniz, bu durumda bir şeylerin ters gittiğini fark edebilirsiniz. Yanmış bobini kullanmaya devam ederseniz, zararlı kimyasallara maruz kalma riskiniz olduğunu ve bu nedenle bobinin değiştirilmesi gerekeceğini lütfen unutmayın. Bazen yazdırılan dosyayı değiştirseniz bile, IQos Heets Sigara yine de yazdırılan durumu alabilirsiniz. Bazı durumlarda bu tat birkaç inhalasyondan sonra kaybolabilir ve bazı durumlarda hiç geçmeyebilir. Bu gibi durumlarda elektronik sigaranızın içindeki likiti değiştirmenizde fayda var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı