İnstagram Hikaye İndir

Instagram, sosyal medyadaki gücünü artırmak için popüler uygulama Snapchat’i satın almak istemişti. Çok yüklü teklifler verse de Snapchat Instagram’In tüm tekliflerini red ederek piyasada ayakta durmaya çalıştı. Bu gelişmeden sonra Instagram Snpachat’in tüm özelliklerini kopyalarak platformunu geliştirmiş, Snpachat’in piyasadaki etkinliğini bitirdi. Hikaye veya diğer adı ile Story, Instagram’ın Snpachat’ten kopyaladığı en büyük özelliklerden birisidir. Hikayeler bölümü gelmesi ile beraber insanların sosyal medyada geçirdiği sürede büyük oranda artış meydana gelmiştir. Hem bireysel hem de ticari hesaplar normal paylaşımlar atmak yerine artık hikaye paylaşımları atmaktadır. Doğal olarak birçok hesap bazı günlerde diğer hesapların paylaştığı hikayeleri indirip paylaşmak istemektedir. Bu yazımız içerisinde instagram hikaye indir hakkında merak edilenleri dile getirmeye çalışacağız.

İnstagram Hikaye İndirme Yöntemleri

Instagram kullanıcıları yukarıda da belirttiğimiz üzere artık vakitlerinin büyük bir bölümünü hikayeler kısmında geçirmektedir. Hem resim hem de video paylaşımı yapılan hikaye bölümü hesap büyütmek için en elverişli bölümlerden birisidir. Hikaye bölümünü akti olarak kullanmak için diğer hesapların dikkat çeken paylaşımlarını indirip yüklemek isteyebilirsiniz. Bunu nasıl yapıldığını bilmiyorsanız doğru yerdesiniz. İnstagram hikaye indir işlemi için yazımız içerisinde yer alan Grup Sosyal internet adresinin bağlantısını ziyaret etmeniz gerekiyor. Doğrudan erişebilmeniz için bu şekilde bir kolaylık yapmak istedik.

İnstagram Hikaye İndir için belirttiğimiz internet adresini ziyaret ettiğinizde karşınıza bir arama bölümü çıkacaktır. Bu kısma indirmek istediğiniz hikayenin bağlantı adresini yapıştırmanız gerekiyor. Ayrıca hikayesini indireceğiniz hesabın herkese açık profile sahip olması gerekiyor. Hesap kısıtlaması bulunan sayfaların hikayelerin indirilmesi mümkün değildir. Grup Sosyal internet adresi üzerinden indirme işlemlerinin nasıl yapılacağı ayrıntılı olarak anlatılmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı