Romanya Topraklarında Türk Mutfağı Dristor Kebap

Romanya’nın Bükreş kentinde sene 1999’ta küçücük bir dükkan olarak gıda sektörüne merhaba diyen Dristor Kebap ve Dristor Döner Restoranları günümüzde 12 adet şubeye ulaşmış olan bir markadır. Türk mutfağının en sevilen lezzetlerini Romanyalılarla buluşturan Mustafa Pakcan ve oğulları Ahmet Uğur ve Kazım Fatih Pakcan tarafından kurulan restoran günümüzde Romanya’nın en sevilen lezzetleri arasında yerini alırken kalitesinden de hiçbir şekilde ödün vermeden yoluna devam etmektedir.

Her damak tadına uygun şekilde hazırlanan ve servis edilen Steakhouse restoranına geldiğinizde adeta evinizdeymiş gibi hissetmenizi sağlayacak şekilde dizayn edilen restoranın işletmecileri tüm misafirlerinin konforuna önem vermektedir. Ayrıcalıklı tarzıyla kendinden övgüyle söz edilen Dristor Kebap ve Dristor döner, Türk mutfağının seçkin lezzetlerini eşsiz sunumlarla misafirlerine sunmaktadır.

Gerek gün ortasında gerekse iş dönüşü akşam yemeği için tercih edeceğiniz Dristor Restoranları, kendinizi özel hissetmeniz adına farklı ve konforlu konseptiyle rahat hissetmenizi sağlar. Sıcak sohbet, özel, hızlı servis ile Dristor restoranlarında kendinizi yenilenmiş gibi hissedebilirsiniz. Toplamda 12 adet şubeye sahip olan Dristor Kebap, Dristor döner özellikle Bükreş kentinin en kalabalık olan lokasyonlarında konumlandırılmıştır.

İnsan trafiğinin fazla olduğu AVM’lerde yer alan Dristor restoranlar adeta alışveriş sonrası rahat etmeniz ve eşsiz lezzetleri deneyimlemeniz için ideal bir mekandır. Bükreş seyahatlerinizde mutlaka gelip görülmesi gereken ve eşsiz lezzetlerinin deneyimlenmesi gereken bir Türk restoranıdır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni