X-Files Essentials DVD İncelemesi

X-Files Essentials , programın ‘en iyi’ bölümlerinden sekizini toplar ve nasıl yazıldıklarına ve neden seçildiklerine dair bazı kısa tanıtımlarla birlikte izleme zevkiniz için bunları tek bir yerde bir araya getirir. Herkes Mulder ve Scully’nin büyük ilgi gördüğünü bildiğinden, burada sonraki sezonların temsili yok bunun yerine ‘klasikler’ alıyoruz. Bu çok zekice bir karışım, “o uzaylı şovu” olmakla kazandığı itibardan, programın her türün Jack and Master olduğunu gösteriyor.

Muhtemelen yeni bir seriye şimdiye kadarki en iyi giriş olan pilot bölümle başlıyoruz. İzleyicileri ana olay örgüsü boyunca ustaca yönlendiriyor, o kadar akıcı, heyecanlı ve zeki ki, onu iki farklı okulda, beş farklı sınıfta bir Anahtar Aşama 3 İngilizce ünitesinin temeli olarak kullandım. O kadar çok izledim ki teorik olarak bir daha asla izlemek istemem. Bunun yerine, her satırı tersten okuyabilirim ve evimde on iki yaşındaki bir çocuğun varlığını, herhangi bir on iki yaşındaki çocuğu tekrar izlemek için kullanabilirim. Aslında, tekrar izlemek için uğrayan birinin varlığını kullanırdım ve onlar benimle birlikte izlemeye ve ne kadar iyi olduğunu defalarca söylemeye zorlanırlar. Çünkü o kadar iyi.

Ondan sonra eşit ölçüde uzaylılar, kan, romantizm, komedi, cinayet ve insanlık trajedisi alıyoruz. Scully burada, babasının ölümü ( Denizin Ötesinde) ve kaçırılmasıyla ilgili kanseri konu alan hikayelerle oldukça dikkat çekiyor, Mulder ise kutu setinin çoğunu onu deli olmadığına ikna etmeye harcıyor. Psişik Clive Bruckman’dan (Mulder’ın ‘oto-erotik’ bir olayda pekala ölebileceğini ima eden), büyük bir hayranı olan bir buçuk kafalı bariz bir şekilde talihsiz bir bilim deneyine kadar çok sayıda çılgın ve yanlış anlaşılan karakter var. Cher. Doğal olarak, öldürücü solucanlar ve Jerry Springer ile ilgili bazı tatsızlıklar var. O adam her yere gelir.

Öne çıkan bölümler, açıkçası, hepsi. Post-Modern Prometheus tamamen siyah beyaz olarak çekilmiştir ve sizi kahkahalardan ağlatır. Milagro fevkalade ürkütücü, Scully neredeyse korku filmlerinin çoğunu kıskandıracak şekilde sona yaklaşıyor. Ev sahibi iğrenç. Gillian Anderson’ın en sevdiği bölüm olan Bad Blood , güzel bir şekilde karakter odaklıdır. Memento Mori kalplerin tellerini çekmeli ama ideal olarak dizi hakkında önceden bilgi sahibi olmayı gerektirir.

Bu, çok küçük bir sorunun yattığı son ifadedir. Zaten bir hayransanız, buradaki bölüm seçimini takdir edecek ve hepsinden tamamen heyecanlanacaksınız. Değilseniz, hiçbirini izlenemez bulamazsınız, ancak muhtemelen maksimum faydayı elde edemezsiniz. Eğer sıkı bir hayransanız, hepsine zaten sahip olabilirsiniz ve 38 dakikalık bir röportaj ve kısa bir yorum verdiğiniz paraya değmeyecek peki bu kimi hedefliyor? Tamamlayıcılar mı? Gösteri bittikten altı yıl sonra mı? Bundan emin miyiz? Bazı dedektifler tarafından araştırılmaya değer bir muamma. Belki FBI’dır.

The X-Files’ın ne kadar parlak olduğunu hatırlatan bu derleme %1000 işe yarıyor. Gülmenize, ağlamanıza, çığlık atmanıza, kusmanıza, hayret etmenize ve harika hissetmenize neden olacak. Ve düşük. Ve diğer çeşitli duygular. Ama sadece daha önce gördüyseniz. Yapmadıysanız, muhtemelen harika olduğunu bileceksiniz ama aynı zamanda kafanız da oldukça karışacak. Bu, insanların dışarı çıkıp mevsimleri bütünüyle satın almaları için bir hile mi? Burada bir komplo mu var? Umrumda mı? Sonunda halkın gözü önünde olduğu için mutlu muyum?

https://diziizle.blog/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı