Çankaya Belediyesi Gesk B1 futbol takımı Özbekistan B1 futbol Milli taıkımını 3-0 yendi

Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (GESK) B1 (Hiç Görmeyenler) Futbol Takımı, Özbekistan B1 (Hiç Görmeyenler) Futbol Milli Takımı ile dostluk ve hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Çankaya Belediyesi GESK B1 takımı maçtan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. 

 Özbekistan B1 Futbol Milli Takımı, Çankaya Belediyesi GESK B1 Futbol Takımı ile kamp yapmak için Türkiye’ye geldi. 21 günlük kamp sürecinde bugün iki takım arasında Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Atatürk Parkı futbol sahasında bir dostluk ve hazırlık maçı yapıldı. Çankaya Belediyesi GESK B1 maçın ilk yarısına hızlı başladı. İlk yarıda Kahraman Gurbetoğlu ve Emrah Öcal’ın attığı gollerle Çankaya Belediyesi GESK 2-0 öne geçti. Konuk Özbekistan takımı bu devrede bir penaltı kazandı. Ancak Özbek futbolcu bu penaltıyı gole çevirmeyi başaramadı. Özbek futbolcunun attığı penaltıyı kaleci Barış kurtardı. Maçın ilk yarısının bitimine dakikalar kala ise Mehmet Dinçer attığı gol ile takımını 3-0 öne geçirdi. Maçın ikinci yarısında gol olmadı. Maç dostluk ve kardeşlik içinde sona erdi.  

 Özbekistan Milli Takımı önümüzdeki günlerde tamamlanacak kampın ardından Türkiye’den ayrılacak. Bu galibiyetle Çankaya Belediyesi GESK B1 futbol takımı başlayan lige hazır olduğunu da göstermiş oldu. 

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı