14 Şubat Sevgililer Günü için Infinix'ten hediye önerileri

Sevgililer Günü yaklaşırken sevdiğine hediye almak isteyenler için Infinix, birbirinden renkli hediye alternatifleri duyurdu. Sevdiğinin ilgi alanı ister mobil oyun oynamak, isterse bol bol fotoğraf veya video çekmek veya müzik dinlemek olsun, Infinix sunduğu alternatiflerle hem güçlü hem de ulaşılabilir fiyatlı hediye önerileriyle öne çıkıyor.

 

Global teknoloji markası Infinix, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne kısa bir süre kalmışken hala sevdiğine almayanlar ancak hediye arayışında olanlar için çeşitli alternatifler duyurdu. Buna göre Infinix; özellikle kamera kalitesine odaklananlara veya içerik üreticileriyle üretici adaylarına, mobil oyun severlere, şıklığı ve kullanışlılığı bir arada arayanlara çeşitli akıllı telefonlar önerirken daha hesaplı bir hediye arayanlara da fiyat performans konusunda fark yaratan kulaklık seçeneği sunuyor.

 

Infinix Zero 30: vlog çekmekten hoşlananlar için mükemmel bir hediye

Hem ön hem de arka kamera kalitesi ve sunduğu çekim modlarıyla Infinix ZERO 30, özellikle vlog çekmeyi sevenler ve içerik üreticileri öne çıkan bir ürün olarak konumlanıyor. Ön yüzünde 50, arkasında ise 108 megapiksel kamera bulunan ZERO 30, 2K 30FPS veya 1080P 60FPS’ye kadar video kaydı alabiliyor. Güçlü kamerasının yanı sıra 5.000 mAh batarya kapasitesi ve 45W şarj hızıyla dikkat çeken bu ürün, MediaTek Helio G99 işlemci ve 256 GB depolama alanıyla performans ve geniş depolama imkanı sunuyor.

 

Vlog çekmek isteyen kullanıcılarına ZERO 30 ile benzersiz video kayıtları sunmayı hedefleyen Infinix, Altın ve Yeşil renkli şık modelleriyle Vodafone, Vatan ve MediaMarkt teknoloji marketlerinde satışta. Infinix ZERO 30’un tavside edilen son kullanıcı fiyatı ise 17.999 TL.

 

Mobil oyun tutkunları için harika bir seçenek: Infinix GT 10 Pro

Mobil oyun oynamaktan keyif alanlar için öne çıkan hediye alternatiflerinden Infinix GT10 Pro, oyunculara özel tasarımı ve kutu içeriğiyle beraber gelen oyuncu tetikleriyle dikkat çekiyor. Dimensity 8050 işlemcisiyle güçlendirilen GT10 Pro, Mali-G77 grafik işlemcisi sayesinde yüksek kare hızları ve gecikmesiz oyun deneyimi sunuyor. Ayrıca 16 GB’a kadar genişletilebilir sistem belleği ve 256 GB depolama alanıyla büyük oyunları ve dosyaları kolayca saklama imkanı sunuyor.

Bir hoparlör gibi kullanılabilen ambalaj kutusuna ve Cyberpunk türünden ilham aldığı estetik tasarımına sahip olan Infinix GT 10 Pro, Siber Siyah ve Serap Gümüşü renk seçenekleri ile teknoloji marketlerde 19.999 TL fiyat etiketiyle satışta.

 

Infinix Note 30: ağır işler için mükemmel bir çözüm

Telefonuyla ağır işler yapanlar için kesintisiz bir kullanım sunan Infinix Note 30, teknik özellikleriyle göz dolduruyor. 5.000 mAh pil kapasitesi ve 45W hızlı şarj teknolojisi sayesinde tam gün kesintisiz kullanım sağlayan Note 30, 1.000 tam şarj döngüsüne uzanarak sektör ortalamasını aşan dayanıklılığıyla öne çıkıyor. Ayrıca, MediaTek Helio G99 işlemci ve 120 Hz yenileme hızına sahip ekranıyla kesintisiz kullanım deneyimini sunuyor.

Infinix NOTE 30, Mavi ve Siyah renk seçenekleri ile 128 GB model için 9.499 TL ve 256 GB model için 9.999 TL fiyatı ile satın alınabilecek.

 

Hesaplı, şık ve kristal netliğinde kamerayla gelen HOT 40i

Üzerinde yeni nesil oyun motoru bulunan Infinix HOT 40i, sunduğu güçlü performansın yanı sıra şık tasarımı ve kamera özellikleriyle de iyi bir hediye alternatifi olarak ön plana çıkıyor. Arka yüzünde 50 megapiksel çift yapay zeka kamerası, ön yüzünde ise 32 megapiksel kristal netliğinde kamera bulunan HOT 40i, batarya performansı ve Bölünmüş Ekran özellikleriyle hayatın birçok alanında keyifli bir kullanım arayanlara hitap ediyor. Telefonda oyun oynayıp iş dünyasının ihtiyaçlarını yerine getiren ama aynı zamanda ister selfie ister gece çekimlerinde iyi bir kamera isteyenler için güçlü bir alternatif.

Infinix HOT 40i’nin 256 GB’lık versiyonu; Turkcell, Vodafone, MediaMarkt ve Vatan teknoloji marketlerinde 9.499 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

 

Infinix XE23 TWS Kablosuz Kulaklık: hareket halinde müzik keyfi için ideal

Hareket halindeyken müzik dinlemeyi sevenler için Infinix XE23 Tws Kulak İçi Bluetooth Kulaklık güçlü ve hesaplı bir öneri olarak tüketicilerin karşısına çıkıyor. Kendisinde 40mAh, kılıfında ise 360mAh batarya kapasitesi bulunan kulaklık, kullanıcılarına 4,5 saat konuşma ve 6 saat müzik dinleme süresi sunuyor. Su ve toza dayanıklılık konusunda IPX4 sertifikasına sahip cihaz, CarrefourSA mağazaları ve carrefoursa.com’da 249 TL’den fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı