NVIDIA App: DLSS 3 ve Reflex ile Game Ready Sürücüler Performansını Üst Düzeye Taşıyor

NVIDIA App, DLSS 3 ve Reflex ile ‘Nightingale’i optimize eden yeni Game Ready Driver ile başlıyor!

Son NVIDIA Game Ready Sürücüler, PC ve dizüstü bilgisayarlarında NVIDIA GPU’ları bulunan oyuncular ve içerik üreticiler için vazgeçilmez bir yardımcı olan yeni NVIDIA NVIDIA app, beta sürümüyle birlikte piyasaya sürüldü. NVIDIA uygulamasının beta sürümü, NVIDIA Kontrol Panelini ve GeForce Experince’i modernize etmek ve birleştirmek için atılan ilk adım niteliğini taşıyor.

Game Ready Sürücüler, DLSS 3 ve Reflex ile yeni bir PVE açık dünya hayatta kalma oyunu olan Nightingale’i destekliyor.

NVIDIA App Beta’yı Şimdi İndirin!

İster oyun tutkunu ister içerik üreticisi olun, NVIDIA app bilgisayarınızı en son NVIDIA sürücüleriyle güncel tutma sürecini kolaylaştırırken GeForce NOW, NVIDIA Broadcast ve NVIDIA Omniverse gibi NVIDIA uygulamalarının hızlı bir şekilde keşfedilip yüklenmesini sağlar. 

Birleşik bir GPU kontrol merkezine sahip olan NVIDIA uygulaması, oyun ve sürücü ayarlarının tek bir yerden hassas bir şekilde ayarlama yapılmasına olanak tanır. Ayrıca, GeForce RTX kullanıcıları için yenilikçi yeni yapay zeka destekli filtreler de dahil olmak üzere güçlü oyun kayıt araçlarına, performans izleme katmanlarına ve oyun geliştirme filtrelerine kolay erişim için yeniden tasarlanmış oyun içi yer paylaşımı sunar. 

Bu ilk beta sürümü, mevcut uygulamalarımızdaki en önemli özelliklerin çoğunu bir araya getirirken, kullanıcı deneyimini optimize ediyor, paketleri ve ödülleri kullanmak için isteğe bağlı bir giriş içeriyor ve oyun ve yaratıcılık deneyimlerinizi yükseltmek için yeni RTX özelliklerini sunuyor.

NVIDIA uygulaması ayrıca yeni yapay zeka destekli Freestyle Filtreleri içeriyor. RTX HDR, HDR ekranlarda SDR (Standart Dinamik Aralık) oyunlara sorunsuz bir şekilde HDR (Yüksek Dinamik Aralık) eklerken RTX Dynamic Vibrance, NVIDIA Kontrol Paneli Dijital Vibrance özelliğini geliştirerek oyunlarda görsel netliği daha da artırıyor.

GeForce Oyuncuları NVapp beta sürümünü buradan indirebilirler. 

Game Ready İçin Fazla İyileştirme ve Güncelleme

  • Yeni Game Ready Sürücüler, 4 yeni oyun için optimal ayarlar ekliyor:
    • Granblue Fantasy: Relink
    • Nightingale
    • Pacific Drive
    • Skull and Bones 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı