RTX 500 Kutlaması Devam Ediyor

Dokuz DLSS Oyunu ve ‘THE FINALS’ için Yeni GeForce Game Ready Sürücüsü Geliyor

RTX 500 kutlaması bu hafta dokuz DLSS oyunuyla devam ediyor: THE FINALS, SCUM ve THRONE AND LIBERTY bu hafta DLSS 3 desteğiyle erişime açılıyor.

Fortnite Chapter 5, Sands of AuraSilent Rain, Soulslinger: Envoy of Death ve The Devourer: Hunted Souls, bu hafta DLSS 2 desteğiyle piyasaya sunuluyor.

NVIDIA ayrıca ışın izleme, NVIDIA DLSS 3 ve  NVIDIA  Reflex için birinci gün desteği sunan THE FINALS için yeni bir GeForce Game Ready sürücüsünü tanıttı. Bu sürücü aynı zamanda Fortnite Chapter 5 ve Squad için de kullanılabiliyor.

Ayrıca, Black Myth: WukongMecha BREAK ve The First Descendant için beklenen RTX oyunları için yeni fragmanlar çıktı.

 

DLSS oyun haberleri bu hafta şunları içeriyor:

o  Call of Duty®: Warzone 1. Sezon – NVIDIA DLSS 3, NVIDIA DLAA ve NVIDIA Reflex ile bugün erişilebiliyor. DLSS 3 ile performansı artırın ve birçok GeForce RTX 40 Serisi oyuncunun 4K’da etkinleştirilen maksimum ayarlarla 120 FPS’i aşmasını sağlayın.  Call of Duty: Warzone’da NVIDIA Reflex, sistem gecikmesini % 28’e kadar azaltıyor.

o  The Devourer: Hunted Souls – DLSS 2 desteğiyle artık erken erişimde.

o  THE FINALS – ışın izleme, NVIDIA DLSS 3 ve NVIDIA Reflex ile artık erişilebiliyor. Ve NVIDIA Reflex, sistem gecikmesini %57’ye kadar azaltıyor.

o  Fortnite Chapter 5 – Fortnite bu hafta Bölüm 5’i başlatıyor ve yeni LEGO Fortnite, Rocket Racing ve Fortnite Festival deneyimlerini ekliyor. Fortnite artık DLSS 2 ve Reflex desteğiyle erişilebiliyor. 

o  Sands of Aura – şimdi DLSS 2 desteği alıyor. 

SCUM – DLSS 2’den DLSS 3’e 14 Aralık’ta güncelleniyor.

o   Soulslinger: Envoy of Deathi – 14 Aralık’ta DLSS 2 ve DLAA desteği alıyor.

o  Silent Rain – DLSS 2 desteğiyle artık erken erişimde.

 o THRONE AND LIBERTY – DLSS 3 ve Reflex desteğiyle artık erişilebiliyor. NVIDIA    testlerinde, GeForce RTX 40 Serisi oyuncularının, maksimum ayarlarla 4K’da DLSS 3 kullanarak performanslarını ortalama 2,6 katına çıkarabildikleri ve 2560×1440 ve 1920×1080’de ortalama 1,9 katına çıkarabildikleri tespit etti.

RTX’in Black Myth: Wukong ve daha fazlasında nasıl çalıştığını görün!

Üç oyun, RTX On oyun fragmanlarıyla birlikte yayımlandı, bunlar arasında heyecanla beklenen Black Myth: Wukong da varki 20 Ağustos 2024’te piyasaya sürülecek. GeForce RTX 40 Serisi bir bilgisayarda çekilen oyun içi görüntüler, Lumen, Nanite ve ışın izleme efektleriyle zenginleştirilen mükemmel grafiklerinin performansını katlamak için NVIDIA DLSS 3’ü kullanıyor.

Mecha BREAK ve The First Descendant da RTX oyun fragmanları yayınladı.

 

Oyuna Hazır Diğer Güncellemeler

Yeni Game Ready Sürücü, GeForce Experience’in tek tıklamayla optimal ayarlarını içeren 6 yeni oyunu ekliyor, bunlar;

  • Avatar:   Frontiers of Pandora
  • The Day Before
  • THE FINALS
  • THRONE AND LIBERTY
  • Warhammer 40,000: Rogue Trader
  • Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin

 

GeForce Game Ready Sürücüleri Hakkında

GeForce Game Ready Sürücüleri, geliştiricilerle işbirliği içinde hassas bir şekilde ayarlanıyor ve maksimum performans ve güvenilirlik için binlerce masaüstü ve dizüstü donanım yapılandırmasında kapsamlı bir şekilde test ediliyor. Böylece en sevdiğiniz oyunlarda en iyi deneyimi sunuyor.

NVIDIA’nın Game Ready Driver programı, mümkün olan en iyi oyun deneyimini sağlamak için sıfırdan bir yöntem olarak oluşturuldu. Bu program, oyun geliştiricileriyle bir sinerji oluşturarak yayınlanmadan önce oyunların ve sürücülerin düzenli olarak uyumunu sağlıyor. İdeal optimizasyonları bulmak ve sorunları çözmek için oyun yapımcılarıyla birlikte çalışıyoruz ve hem oyunun hem de Game Ready sürücünün lansmanda en yüksek kalite ve performansı sunmasını sağlamak için yapılandırmamızı buna göre elden geçiriyoruz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı