Teknosa'dan Ramazan Ayına Özel Bütçe Dostu Kampanya

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, Ramazan ayına özel kampanyası ile onlarca üründe birbirinden cazip fırsatları tüketicilerle buluşturuyor.

Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, Ramazan ayında iftar ve sahur sofralarının keyfini artıracak kampanyalarıyla müşterilerine cazip indirim fırsatları sunuyor. 21 Mart tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında mutfak aletlerinden aksesuarlara, pratik yardımcı ürünlerden tablet seçeneklerine kadar pek çok kategoride ürüne avantajlı fiyatlarla sahip olmak mümkün.

Ramazan sofralarını hazırlarken kolaylık sağlayacak fritözlerden mikserlere, mutfak robotlarından kahve makinelerine kadar onlarca üründe bütçe dostu alışveriş fırsatları meraklılarını bekliyor. Arzum A Technomix Blender Seti 1.299 TL, Fakir Ojo Cam Su Isıtıcı 1.299 TL, Philips Avance Collection XXL Sıcak Hava Fritözü 4.699 TL, Arzum Mutfak Robotu 2.799 TL, Philips Kahve Makinası 1.999 TL’den satışa sunulurken, Acer Iconia M10 Tablet sadece 4.799 TL etiket fiyatıyla teknolojiseverlerle buluşuyor. 

Preo’dan Avantajlı Ürünler 

Teknosa’nın öz markası Preo’da da 15-18 Mart tarihleri arasında Ramazan ayına özel uygun fiyatlı alternatifler bulunuyor. Preo Tost Makinesi 2.299 TL, Preo Inox Çay Makinesi 1.399 TL, Preo Çay Makinesi 1.699 TL’den alıcılarını bekliyor.

Ramazan ayına özel kampanyadan yararlanmak için Türkiye genelindeki Teknosa mağazalarını veya Teknosa.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı