20. Yılındaki Ulu Motor'dan Avrupa'nın En Önemli Pazarlarından İngiltere Hamlesi

Skywell Automobile, Türkiye ve Kıta Avrupası’nı kapsayan iş birliklerinin ardından Ulu Motor’a dünyanın en büyük pazarlarından biri olan İngiltere pazarını da emanet etti. Skywell markasının Doğu Avrupa ve Balkanlar temsiliyetine İngiltere pazarını da ekleyen Ulu Motor, böylece 2024 yılı ocak ayı itibariyle markanın binek otomotivde sağdan direksiyonlu tüm Avrupa pazarlarının yönetimini üstlendi. Bu stratejik karar, Ulu Motor’un Skywell Automobile grup şirketiyle gerçekleştirdiği iş birliği ve yatırım kararıyla taçlandı.

 Ulu Motor’un başarılı satış ve marka performansı, Skywell Automobile iş birliğini genişletmeye devam ederek, İngiltere’nin de aralarında bulunduğu dünyanın en büyük pazarlarından biri olan Avrupa’da liderlik pozisyonunu güçlendirdi. Skywell Automobile, Ulu Motor’a İngiltere pazarını emanet ederek, önemli bir Türk şirketinin küresel pazardaki etkinliğine önemli bir katkı sağladı. Ulu Motor CEO’su Mahmut Ulubaş, “Türkiye’de bir süredir altyapı çalışmaları ve görüşmelerini sürdürdüğümüz üretim projelerimiz gerçekleştiğinde, Türkiye’den tüm sağdan direksiyonlu otomotiv pazarlarına ihracatın da mümkün hale geleceğini” belirtti.

 

Türkiye’den İngiltere’ye Sağdan Direksiyonlu Otomobiller 

Atılan bu adımla Türk otomotiv sektörünün uluslararası alanda güçlenmesine önemli bir katkı sağlanacağını belirten Ulu Motor CEO’su Mahmut Ulubaş, “Bu stratejik iş birliği ve yönetim devralma kararı, Ulu Motor’un gücünü ve güvenilirliğini bir kez daha kanıtlıyor. Skywell Automobile ile gerçekleştirdiğimiz yatırım, Ulu Motor’u Avrupa pazarlarında lider kılma hedefimize önemli bir adım daha attı. Türk otomotiv sektörünü dünya sahnesinde temsil ederek, sağdan direksiyonlu otomobillerimizi Türkiye’den İngiltere’ye ihracat yapma potansiyelimizi değerlendireceğiz.” dedi.

 

Güven, İhracat ve Sürdürülebilir Büyüme

1971 yılında kurulan Ulubaşlar Grubu’nun 2004 yılında kurulan distribütör şirketi Ulu Motor, bu yıl 20. yılını kutluyor. 15 ülkede distribütörlüğü olan Ulu Motor; müşteri güveni, ihracat potansiyeli ve sürdürülebilir büyüme stratejileriyle otomotiv sektöründe önemli bir konuma sahip. Sektörel bağlılığını sürdürürken ve müşteri memnuniyeti odaklı hareket eden Ulu Motor, sağdan direksiyonlu otomobillerin Avrupa pazarlarında daha fazla yer bulmasını sağlamaya ve Türk otomotiv sektörünü küresel arenada temsil etmeye devam ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı