Yenilikçi sensör teknolojileri ile Türkiye pazarında varlığını güçlendiriyorYenilikçi sensör teknolojileri ile Türkiye pazarında varlığını güçlendiriyor

Endüstriyel otomasyon ve emniyet sensörleri üretiminde 90 yılı aşkın bir geçmişe sahip olan global sensör endüstrisinin önde gelen şirketi Telemecanique Sensors, 20 yıldır Türkiye pazarına çözüm ortaklığı yapıyor. Köklü küresel mirası ve ‘Simply Easy’ vizyonu ile müşterilerinin makine performanslarını artıracak daha akıllı sensor çözümleri geliştiren şirket, imza attığı ileri teknolojilerle Türkiye’deki varlığını ve stratejik konumunu güçlendirmeyi hedefliyor.

 

Elektromekanikten elektronik ürünlere, algılamadan tanımlama ve mesafe ölçümüne kadar geniş bir ürün gamına sahip olan ve dünyanın sensör devleri arasında yer alan Telemecanique Sensors, endüstriyel süreçlerin izlenmesi, kontrol edilmesi ve otomasyonu için güvenilir çözümler geliştirip üretiyor. Güvenilirlik, dayanıklılık ve yüksek performans gibi özelliklere odaklanarak endüstriyel otomasyon alanında müşterilerine çözümler sunan şirket, tüm dünyada kullanıcı beklentilerine paralel olarak değişen pazar dinamiklerine inovatif bir perspektiften bakıyor. Bu değişim kapsamında stratejilerinde endüstriyel dönüşüm odaklı yeniliklere ağırlık verdiklerini söyleyen Telemecanique Sensors Ülke Müdürü Bilkay Bilgen, Türkiye pazarındaki konumlarını güçlendiren yatırımlarını anlattı.

 

Pazar ve müşteri odaklı yaklaşımı ile Türkiye piyasasına çözüm ortaklığı yapıyor

Türkiye pazarında 20 yıllık bir geçmişe sahip olduklarını ifade eden Bilkay Bilgen; “Bir asra yaklaşan köklü inovasyon mirasımızı, gücüne ve potansiyeline sonuna kadar güvendiğimiz ülkemizde başarıyla devam ettiriyoruz. Son dönemde bu başarıyı daha ileriye taşımak için stratejik adımlar atıyor, çok daha kapsayıcı ve tamamlayıcı ürünler ile varlığımızı güçlendirmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda müşterilerimizin kendi esas katma değerlerine ve makine performanslarına odaklanmalarına imkân tanıyacak ileri çözümler sunuyoruz. Ürünlerimizi tasarlarken kalite, sadelik, seçim kolaylığı ve bulunabilirlik değerlerimize bağlı kalıyor, endüstriyel dönüşüme katkı sağlayacak yeni ürünler geliştirmeyi sürdürüyoruz.  Pazar ve müşteri odaklı yaklaşımımız sayesinde piyasadaki ihtiyaçlara göre çözümler üreterek müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştıracak adımlar atıyoruz. Bu da bizi sektörün en çok tercih edilen iş ortaklarından biri haline getiriyor” diye belirtti.

 

“Türkiye’deki en iyi bayi ağına ve ürün gamına sahip sensör markalarından biriyiz”

Küresel tedarik zincir dinamiklerinin değişmesinin makine sektöründe birçok parametreyi etkilediğine vurgu yapan Bilgen; “Sensör alanındaki uzmanlığımızla bu değişimi iyi okuduk ve hızlı bir adaptasyon süreci geçirdik. Makine üreticilerimizin uluslararası rekabet güçlerini artırmalarını yakından takip ederken, ulusal ve uluslararası pazarda ihtiyaç duydukları çözümleri sağlamaya ve endüstriyel dönüşüm süreçlerinde iş birliği yapmaya devam ettik. Şimdi ise Türkiye’nin makine üreticileri için sürdürülebilir kalkınma planlarıyla örtüşecek şekilde; ekonomik ve çevresel faktörlere odaklanarak dayanıklılık, verimlilik ve çevresel uyuma hizmet eden ürünlerimizi geliştirmeyi sürdürüyoruz. Türkiye’deki odak noktalarımız arasında malzeme taşıma, malzeme işleme, paketleme, pompa ve yiyecek-içecek segmentleri yer alıyor. Bu noktada sadece ürün ile kalmayarak, bu segmentteki iş ortaklarımıza süreçlerinde de katkı sağlayacak şekilde en üst düzeyde değer ve avantaj yaratmayı hedefliyoruz. Türkiye’deki en iyi bayi ağına sahip sensör markalarından biri olarak, neredeyse tüm segmentlere uygun ürün gamımız ve uzmanlığımız sayesinde ülkemizdeki konumumuzu daha da sağlamlaştıracağımızı öngörüyoruz” şeklinde konuştu. 

 

“2024 yılına yeni ürünlerle hızlı bir giriş yaptık”

İyileştirilmiş optik algılama, arttırılmış hız, sağlamlık ve IO-Link entegrasyonuyla sınıfının en iyi performansını sunan uygulamaya özel fotoelektrik sensör ailesini yenilediklerini belirten Bilkay Bilgen; “Türkiye pazarı için hedeflerimiz büyük, dolayısıyla dijitalleşme başta olmak üzere birçok dinamiği ürünlerimize entegre ediyoruz. Yenilenen fotoelektrik lazer sensör ailemiz ile lazer mesafe sensörleri, kablosuz ürünler ve RFID emniyet ürünleri başta olmak üzere daha kompakt ve yenilikçi ürünlerle yelpazemizi genişletmeye devam ediyoruz. Ürünün uzun süre sağlıklı bir şekilde çalışmasını sağlamak, daha kısa cevap süreleri elde etmek, daha kompakt ürünler geliştirmek ve makina imalatçılarımızın değişen ve gelişen ihtiyaçlarını karşılayacak ürün çeşitliliğini sağlamak için yatırımlarımız sürüyor. Bu kapsamda IO-Link özellikli sensörler alanında yatırımlarımızı artırarak mevcut serilerimizi geliştireceğiz. Önceliğimiz, otomasyon sistemlerini daha akıllı, verimli ve kullanıcı dostu hale getiren IO-Link özellikli ürünlere imza atarak müşterilerimize optimizasyon ve maliyet tasarrufu sağlamak olacak. Makine üreticilerimizin bu ürünler ile verimliliklerini ve esnekliklerini arttırabilmesi için yeni ürünlerimizi de pazara sunacağız. 2024 yılında fotoelektrik serimizdeki yeniliklerin yanı sıra emniyet ürün gruplarımızdaki yeni ürünlerimizi de piyasaya çıkaracağız” dedi. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı