15 Eylül'de Sinemalarda Gösterime Girecek Olan 'Venedik'te Cinayet' İçin Geri Sayım Başladı

OSCAR ÖDÜLLÜ KENNETH BRANAGH’İN YÖNETMEN KOLTUĞUNDA OTURDUĞU VE BAŞROLÜNDE YER ALDIĞI FİLMİN KARAKTER AFİŞLERİ PAYLAŞILDI

20th Century Studios imzasını taşıyan ‘Venedik’te Cinayet’ filminin karakter afişleri yayınlandı. Polisiye edebiyatın ölümsüz ismi Agatha Christie’nin ‘Elmayı Yılan Isırdı’ kitabından uyarlanan ve 15 Eylül’de vizyona girecek olan filmin yönetmen koltuğunda, aynı zamanda başrolünde yer alan Oscar ödüllü Kenneth Branagh oturuyor. 

Ünlü dedektif Hercule Poirot, yeni ve de soluksuz bir serüvenle beyazperdeye geri dönüyor. 20th Century Studios’un ‘Venedik’te Cinayet’ adlı film, 15 Eylül’de sinemaseverlerle buluşacak. Oscar ödüllü Kenneth Branagh’in yönettiği ve aynı zamanda Poirot’ya hayat verdiği filmin karakter afişleri yayınlandı. 

Polisiye edebiyatın efsane ismi Agatha Christie’nin ‘Elmayı Yılan Isırdı’ adlı romanından uyarlanan filmde Branagh’e Kyle Allen, Camille Cottin, Jamie Dornan, Tina Fey, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly, Riccardo Scamarcio ve Michelle Yeoh gibi yıldız isimler eşlik ediyor. 

Emekli olan ve dünyanın en göz alıcı şehirlerinden Venedik’e giden Poirot, istemese de çürümüş ve hayaletlerle dolu bir şatoda düzenlenen bir spiritüel seansı ziyaret eder. Misafirlerden birinin öldürülmesi sonucu Poirot kendini gölgeler ve sırlarla dolu karanlık bir dünyanın içinde bulur. 

2017 yapımı ‘Doğu Ekspresinde Cinayet’ ve 2022 yapımı ‘Nil’de Ölüm’ filmlerinin yapımcılarını tekrar bir araya getiren ‘Venedik’te Cinayet’te yapımcılığı Kenneth Branagh, Judy Hofflund, Ridley Scott ve Simon Kinberg üstleniyor. Sinemaseverleri gizemli bir yolculuğa sürükleyecek film, 15 Eylül 2023’ten itibaren vizyonda olacak. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı