Canik'te Bekir Develi'den Muhteşem Söyleşi

Canik Belediyesi, Yapımcı-Yazar Bekir Develi’yi vatandaşlarla buluşturdu.

Vatandaşları edebiyat, tarih, kültür ve sanat alanlarında önemli isimlerle buluşturmaya devam eden Canik Belediyesi, ilçede büyük beğeni toplayan programlarla imza atmaya devam ediyor. Canik Belediyesi,  ilçede ‘Kudüs Bizim Neyimiz Olur?’ isimli söyleşi programıyla Türk televizyonlarının sevilen ismi Yapımcı-Yazar Bekir Develi’yi vatandaşlarla buluşturdu. Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda, Yapımcı-Yazar Bekir Develi’nin Kudüs, Mescid-i Aksa, milli ve manevi değerler üzerine anlatıları, vatandaşlar tarafından ilgi ve dikkatle takip edildi. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, kimi zaman düşündüren, kimi zaman hüzünlendiren anların yaşandığı programda, Yapımcı-Yazar Bekir Develi’ye katılımlarından dolayı teşekkür ederek hediye takdim etti.

 

“İsrail, insanlık suçu işliyor”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, şehir içinden ve şehir dışından yüzlerce vatandaşın katıldığı, salonların hınca hınç dolduğu programda gerçekleştirdiği konuşmada, İsrail’in Filistin’de açık bir şekilde soykırım yaptığını vurguladı. Başkan İbrahim Sandıkçı, “Sözde devlet İsrail, her geçen gün savaş suçlarına bir yenisini daha ekleyerek, tüm vahşiliğiyle ve barbarlığıyla Filistinli kardeşlerimizin canına kast ediyor, gözler önünde soykırım gerçekleştiriyor. İsrail insanlık suçu işliyor. Bizler, Dünya sussa da Filistinli kardeşlerimiz için susmayacağız. İlelebet Hakk’ın ve haklının yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Başkan Sandıkçı’dan Türkiye Yüzyılı Vurgusu

Cumhuriyetin 100. yılını ve vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Cumhuriyetimizin 100. yılına kavuşmanın sevincini paylaşıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Vatan uğrunda şehadete eren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda çalışmaya, ülkemize, milletimize ve Canik’imize nice hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Programa, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Eşi Selma Sandıkçı, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı