İlçe Şehir Konferansları Şubat Ayı Etkinlikleri İlgiyle Takip Ediliyor

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde ilgiyle takip edilen Şehir Konferansları birbirinden değerli isimleri ağırlamaya devam ediyor. Şehir Konferansları’nın Şubat ayı etkinlikleri kapsamında Talha Bora Öge Kulu’da, Hayati İnanç Beyşehir’de, Dursun Ali Erzincanlı Kadınhanı’nda, Sıtkı Aslanhan Hadim’de, Bekir Develi Seydişehir’de Konyalılarla buluştu.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin kültür, sanat ve eğitim hayatına katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği İlçe Şehir Konferanslarının Şubat ayı programları dolu dolu devam ediyor.

İlçe Şehir Konferanslarının Şubat ayı etkinliklerinde Hayati İnanç “Hayata Şiirden Bakmak” başlığında Beyşehir’de Konyalılarla bir araya geldi. İnanç, okuduğu şiir ve paylaştığı anılarla katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

İlçe Şehir Konferanslarının bir diğer konuğu Talha Bora Öge de Kulu’da gerçekleştirdiği şiir dinletisi ve keyifli sohbetiyle katılımcılardan büyük beğeni aldı.

Ayrıca Dursun Ali Erzincanlı Kadınhanı’nda “En Sevgiliye Şiir Dinletisi”, Sıtkı Aslanhan Hadim’de “Bilinçli Aile Güçlü Toplum” ve Bekir Develi de Seydişehir’de “Kudüs Bizim Neyimiz Olur?” başlıkları ile Konyalılarla bir araya geldi.

 

ŞUBAT AYI DA DOLU DOLU GEÇECECEK

İlçe Şehir Konferansları Şubat ayı boyunca birbirinden değerli isimleri Konyalılarla buluşturmaya devam edecek.

Bu kapsamda; Nurullah Genç 12 Şubat’ta Karapınar’da, Necmettin Nursaçan 13 Şubat’ta Güneysınır, 14 Şubat’ta Altınekin’de, Serdar Tuncer 15 Şubat’ta Akşehir 16 Şubat’ta Cihanbeyli’de, Gökhan Müftüoğlu 19 Şubat’ta Ereğli ile Çumra’da, 20 Şubat’ta Ilgın’da, Mustafa Karataş 22 Şubat’ta Bozkır, 23 Şubat’ta ise Sarayönü’nde Konyalılarla bir araya gelecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı