Kartepe'de Can Feda

Kartepe Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen “Yazlık Sinema Günleri”nde bu hafta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü arifesinde “Can Feda” filmi büyük bir ilgiyle izlendi.

Kartepe Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen “Yazlık Sinema Günleri”nde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü arifesinde “Can Feda” gösterimi büyük bir ilgiyle izlendi. Ertuğrulgazi Kanal Park’ında düzenlenen sinema gösterimine Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde Kartepeliler katıldı.

 

FİLMİN KONUSU

Çağatay Tosun’un 2018 yılında yönettiği filmin başrollerini Burak Özçivit ile Kerem Bürsin paylaşıyor. Can Feda filminde dünyanın en tehlikeli bölgelerinden birinde 7 yıldır iç savaş hüküm sürmektedir. Türk ordusu yanında hiçbir müttefik devlet olmadan bölgeye giriş yapar. Bölgede görevliler arasında Yüzbaşı Alparslan’ın komutasındaki 6 kişilik Özel Kuvvetler timi de vardır. Tim, aralarına katılan Yüzbaşı Pilot Onur ile birlikte Türk ordusuna karşı kurulan büyük bir tuzağı ortaya çıkarır. Tuzağı bozmak için zorlu şartlarda vatan millet uğruna teröristlere karşı yaşam savaşı veren tim için asıl sınav, vicdanını kaybetmeyip insan kalmayı başarabilmektir. Can Feda filmi sonrasında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrasında 15 Temmuz’u anlatan belgesel gösterimi yapıldı. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı