Merakla Beklenen 'Death And Other Details', Tüm Bölümleriyle 5 Mart'tan İtibaren Sadece Disney+'ta

Disney+’ın bu sezonki en iddialı yapımlarından ‘Death and Other Details’ için geri sayımın sonuna geliniyor. Violett Beane ile Emmy ödüllü oyuncu Mandy Patinkin’i buluşturan bu cinayet gizemi, 10 bölümüyle birden 5 Mart’tan itibaren sadece Disney+’ta seyredilebilecek. 

İzleyicilerin kendilerini lüks bir yolcu gemisinde okyanusun tam kalbinde bulacağı ve tatile çıkmış hissi yaşayacakları ‘Death and Other Details’, bu ihtişamın tam kalbine zorlu bir yapboz yerleştirerek güçlü bir cinayet gizemi vaat ediyor. Mike Weiss ve Heidi Cole McAdams tarafından yaratılan ve Marc Webb’in ilk bölümü yönettiği dizi, 5 Mart’tan itibaren 10 bölümüyle birden sadece Disney+’ta yayında olacak. 

Seçkin bir kitlenin okyanusun ortasında son sürat yol aldığı yolcu gemisinde zeki ve huzursuz Imogene Scott (Violett Beane), yanlış zamanda yanlış yerde olması sonucu kilitli oda cinayetinin baş şüphelisi konumuna düşer. Cömertçe restore edilmiş gemide “şımarık” misafirler ve her biri birbirinden bitkin olan mürettebat üyesi de bu cinayetin sorumlusu olmakla şüpheli olarak görülürler. Ancak Imogene’in başında başka bir büyük sorun daha bulunmaktadır; o da kendisinin nefret ettiği, dünyanın en iyi dedektifi olan Rufus Cotesworth (Mandy Patinkin) ile ortak olma zorunluluğudur. Genç kadın masumiyetini ancak bu şekilde kanıtlayabilecektir. 

Beane ile Patinkin’e Lauren Patten, Rahul Kohli, Angela Zhou, Hugo Diego Garcia, Pardis Saremi ve Linda Emond’ın eşlik ettiği ‘Death and Other Details’ta her bir detay, büyük gizemi aydınlatmanın büyük parçası olacak. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı