Red Bull Dance Your Style Türkiye'de Heyecan Yükseliyor

Sokak dansının her türünün sahneye taşındığı Red Bull Dance Your Style Türkiye’nin elemeleri, 5 Ağustos Cumartesi günü Bursa Zafer Plaza AVM Üst Meydan’da tamamlanacak.

 Kazananı izleyicinin belirlediği dans yarışması Red Bull Dance Your Style Türkiye finaline sayılı gün kaldı. Elemelerin heyecanla gerçekleştiği; Hip Hop, popping ve house dans gibi sokak dansı türlerinin en iyilerinin belirleneceği Red Bull Dance Your Style’ın Bursa’da düzenlenecek final öncesi son elemesi5 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00’de Bursa Zafer Plaza AVM Üst Meydan’da geçekleştirilecek. 

Final ise 6 Ağustos Pazar saat 18.00’de Bursa, Hüdavendigar Kent Parkı’nda gerçekleşecek.

Yarışma kapsamında 16 Temmuz tarihinde İzmir’de gerçekleşen elemelerde Kerem Kahvecioğlu ve Duru Seren, Ankara elemelerinde ise Emre Kalfa ve Irmak Altınok galip gelerek finalde yarışmaya hak kazanmıştı. Red Bull Dance Your Style’ın birbirinden renkli anlara sahne olan İstanbul elemelerinde kazanan isimler ise Ceyda Özer ve Mehmet Ali Gül oldu.  

Her yıl birbirinden yetenekli dansçıların sürpriz müzikler eşliğinde kıyasıya mücadele ettiği yarışma hakkında detaylara RedBullDanceYourStyle.com üzerinden ulaşılabiliyor. İGA Pass partnerliğinde gerçekleşecek Red Bull Dance Your Style Türkiye Finali’nde izleyiciler tarafından birinci seçilen isim, Almanya’da düzenlenecek Red Bull Dance Your Style 2023 Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek.   

 

Red Bull Dance Your Style Hakkında

Red Bull Dance Your Style 30’dan fazla ülkede, 50 ayrı noktada düzenleniyor. Dansçıların herhangi bir street style türünde performans sergilediği, müziğe ve beklenmedik ritimlere doğaçlama ayak uydurduğu, izleyicilerle etkileşime geçtiği teke tek yarışma, bulunduğu şehrin kültürüne göre de şekilleniyor. Organizasyon kapsamında İtalya’da popüler dansın figürleri geleneksel dansla buluşurken, Fransa’da sokak dansı, Japonya’da ise takibi zor hızlı figürler sergileniyor. Seyircinin kartlarını havaya (kırmızı veya mavi) kaldırarak oyladığı dansçılar, önce dans pistine sonra birbirlerine meydan okuyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı