Hms Otel Programı Nedir?

Hms otel programı, Türkiye’nin otel programı anlayışında çığı açan bir yenilikle ilk defa bulut tabanı çözümünü getirmiştir. Otel yönetimi konusunda tüm gerekli araçlara kolayca ulaşabileceğiniz bir sistem içerisinde istediğiniz her aracı kolaylıkla yönetebilirsiniz.    

Otel Programı İle Neler Yapılabilir?

Otel programı ile otelcilik ile ilgili ön büro işlemlerinin kolay ve hızlı bir şekilde tek elden yönetilmesi için bulut tabanlı sistemden yararlanılmaktadır. Otel ile ilgili rezervasyon sistemini ve kalan kişilerin kalış takvimlerini gösteren takvim, otel ile ilgili raporlar, online sistemlerle entegre bir şekilde çalışma ortamı, birçok farklı tesisin aynı anda yönetilmesi, güvenli bir şekilde yedekleme, daha hızlı işlemlerin yapılması, rezervasyon ve misafir veritabanı gibi işlemler çok daha kolay bir şekilde yapılmaktadır.  Bulut tabanlı sistem çok yönlü yapısı ile otel programında yeni bir dönemin gelmesini sağlamaktadır.

HMS Otel Programı Arayüzü

HMS otel programı ile misafir ve rezervasyon gibi otel sistemi içerisinde önemli bir yer tutan verilerin kolay girilmesi ve tutulması işlemini sağlayabileceğiniz bulut tabanlı veri sistemi internet ortamı ile entegre bir çalışma içindedir. Sistem üzerinden odaların dolu ya da boş olması ile ilgili konuları kolaylıkla tepsi edilebilmektedir.

HMS otel programı çerçevesinde rezervasyon ve misafir sayısı ile ilgili raporları görmenize yarayan ön büro otel programı özelliğine de sahiptir. Ön büro otel programı, misafirler ile ilgili profesyonel bir şekilde detaylandırılması için önemli bir işleve sahiptir.  

Ön Büro Otel Programı İle Kullanışlı Sistem Anlayışı

Bulut tabanlı sistem sayesinde oluşturulan ön büro otel programı içerisinde otel çalışanlarının yaptığı tüm işlemler çok daha kolay ve hızlı bir sistem üzerinden halledilmektedir. Check – in, Check – out, kimlik bilgiler, fiyat analizi, jandarma ve polis için kimliklerin bildirilmesi ve benzer kolaylıklar sağlanmaktadır. Çalışanların kolay bir çalışma süreci geçirmesi için tüm kolaylıkları sağlamasının yanı sıra bilgilerin güvenliği ve gizliliği konusunda da kaliteli bir hizmet vermektedir. 

Raporlama İle Verilerin Sunumu

Hms otel programı, raporlama ile veri sunumu gibi özellikler ile 5 yıldızlı otel programı kalitesinde bir hizmet sunmaktadır. Otel ile ilgili genel ya da özel olarak bir alanda rapor hazırlamak için yardımcı özellikleri bulunmaktadır. Genel olarak hazırlanan raporlar içerisinde rezervasyon ile ilgili bilgileri öğrenerek, yeni stratejiler geliştirme şansı da sunmaktadır.

İhtiyaç duyulan, misafirler ve profilleri, kar zarar tablosu, kazanç durumu, ödeme ve tahsilat ile ilgili bilgiler, doluluk, kapasite, temizlik, misafirlerin geldiği ülkeleri, ön rezervasyonlar, oda değişikliği, konaklama tipi ve fatura gibi otel bilgilerinin rapor olarak sunulmasını sağlayarak,  ilgili alanda gerekli adımların atılmasında yardımcı olmaktadır.

HMS Otel Programı İle İstenilen Alanda Özgürce Yönetim İmkanı

Hms otel programı ile istenilen alandan kolay ve hızlı erişim sağlayarak otel hakkında gereken bilgileri anında öğrenebilirsiniz. Bulut tabalı yapısı ile otel fiyatlarından otel ile ilgili ihtiyaç listesine kadar pek çok konuda sistem üzerinden kontrol edebilmeniz sağlanmaktadır. İnternet aracılığı ile erişim sorunu yaşamayacağınız bir sistem sayesinde otel konusunda acil konuları kontrol etme ve gerekli kararların alınmasını sağlayabilirsiniz.  

HMS Otel Programı İle Rakip Otel Analizi

Hms otel programı tavsiye ve karşılaştırma yaparak diğer otellerin analizlerini sunmaktadır. Rakip otel konumunda olan otellerin fiyatları ile ilgili doğru analizler yapılarak rezervasyon için daha çok tercih edilen yer olmanız sağlanmaktadır. Ücretsiz bir hizmet modeli sunarak müşterilerine 5 yıldızlı otel programı keyfini yaşatmaktadır.  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı