MAXROOM DEKORATİF ANAHTAR PRİZ MODELLERİ

Maxroom, ithal dekoratif aydınlatma koleksiyonunun tamamlayıcısı olarak oluşturduğu ithal dekoratif anahtar ve prizler ile de büyük beğeni topluyor. Belçikanın en yenilikçi üreticilerinden Lithoss, İtalyan bakır ve porselen anahtar ve priz üreticisi Aldo Bernardi ve klasik anahtar ve priz koleksiyonu ile  büyük beğeni toplayan İspanyol üretici FEDE ürünlerini Maxroom ile her ölçekteki projede kullanabilirsiniz.

Lithoss Anahtar Priz Koleksiyonu

Ürünleri Maxroom temsilciliğinde Türkiye’de satılmakta olan Lithoss, on beş yıllık genç bir üreticidir. Tasarımları, ürünlerinde kullandıkları malzeme ve işçilik kalitesi ile tüm Dünyada kısa sürede tanndılar ve bir çok prestijli projede yer buldular. Ürettikleri Push button ve Toggle Switch Anahtar ve priz koleksiyonlarını hem 250 volt hem de KNX gibi akıllı ev sistemlerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dekoratif anahtar ve prizlerinde kullandıkları, pirinç, paslanmaz çelik, nikel gibi kıymetli ve sağlam metaller sayesinde satın alınan Lithoss anahtar priz koleksiyonu, nesiller boyunca size hizmet edeceklerdir.

Aldo Bernardi Seramik ve Bakır Anahtar Priz Koleksiyonu

Maxroom’un temsilciliğini yaptığı bir diğer bir üretici ise İtalyan Aldo Bernardi’dir. Aldo Bernardi, ürettikleri bakır iç mekan ve dış mekan aydınlatmaları yanında, oluşturduğu porselen ve bakır dekoratif anahtar ve priz koleksiyonu ile de klasik, vintage ve retro severlerin gözdesi oldu. Kullanılan malzeme kalitesi, tasarımlardaki özgünlük ve uygulamalardaki kolaylık ile, Aldo Bernardi porselen ve bakır anahtar ve priz koleksiyonu yaptığınız yatırıma değer ve nesiller boyu keyifle kullanabilirsiniz.

Son olarak, Maxroom’un temsilciliğini yaptığı İspanyol üretici Fede, klasik projelerin vazgeçilmezi oldu. Tüm Dünyada prestijli klasik projelerde Fede ürünleri kullanılmaktadır. Fede klasik anahtar ve priz koleksiyonu yanında oluşturduğu Round pirinç anahtar ve priz koleksiyonu ile de modern projelerde büyük ilgi toplamaktadır.

Projeniz ister modern, ister retro isterse de klasik olsun, keyifle kullanacağınız elektrik anahtar ve prizleri arıyorsanız, doğru adres Maxroom’dur.

Maxroom’un temsilciliğini yaptığı Lithoss, Aldo Bernardi ve Fede koleksiyonları için 0850 225 05 09 numaralı ofis numaramızdan veya 0532 427 11 14 numaralı whatsapp ve cep numaramızdan her zaman ulaşabilirsiniz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı