WarGames 2 Ölü Kod DVD İncelemesi

Şu anda 80’leri sevmenin moda olduğunu biliyorum, ancak o on yılda üretilen bazı film cürufları arasında WarGames gibi bazı som altın külçeleri de var.

Basitleştirilmiş sahte CGI grafikleriyle teknik olarak aşılabilirdi, ancak film Matthew Broderick ve Ally Sheedy tarafından bazı harika performanslara sahipti ve John Badham tarafından ustaca yönetildi.

Bu filmden yalnızca şeytani derecede korkunç, doğrudan pazarlık kutusuna atılan DVD olan WarGames 2: The Dead Code ile karşılaştırmak için bahsediyorum. Orijinal filmden bir figüran gibi tanıdık birini görmeyi bekliyorsanız, o zaman unutun çünkü kimse bunun için kaydolmadı. Josha filminin bir noktasında, WOPR ve Dr. Stephen Falken ortaya çıkıyor, ancak John Wood’u karakterini yeniden canlandırması için bile ikna edemediler. David Lightman veya Jennifer Mack’in ilk Savaş Oyunları’ndaki merkezi olmalarına rağmen bahsedildiğini bile sanmıyorum.

Burada sahip olduğumuz şey, çok daha az karizmatik oyuncular ve çok daha az stil veya gösteriş ile yapılması dışında, ilk filmin neredeyse kelimesi kelimesine yeniden anlatımı. Haftanın delisi Will Farmer’ı oynayan Matt Lanter tamamen unutulabilir. Romantik ilgisi Annie (Amanda Walsh) gibi. Bay Lanter özellikle kötü, Disney’in Amerikan TV şovları için klonladığı tüm mülayim gençler gibi görünüyor ve davranıyor. Genç oyuncu kadrosundan tek ayırt edici olan, Will’in inek arkadaşı Nicolas’ı oynayan Dennis Nichols. ‘Ayırt edici’ diyorum, ama aslında onu avlamak için bir Predator İHA’yı görevlendirmek için filmi duraklatmayı isteyecek kadar rahatsız edici demek istiyorum. Karakteri beni o kadar sinirlendirdi ki, daha sonra onun ve annesinin başına hoş olmayan bir şey geldiğinde, en az üç saniyeliğine çok sevindim. Bu ve Josha’nın söylediği kısa bir bölüm,

Çocukların hepsi Colm Feore (Lord Marshall, The Chronicles of Riddick ) ve onun paranoyak terörist avcısı bilgisayarı RIPLEY ile karşı karşıyadır. Err, Matt Damon’la bir ilgisi var gibi görünüyor, çünkü o Yetenekli Bay Ripley’di ve bilgisayar bir noktada ‘İyi Av İradesi’ diyor. Belki Matt Damon filmlerine başka göndermeler var, ama ben Bu prodüksiyonla ne yapmaları gerektiğine dair hiçbir fikirleri yok, aşırı derecede kalın kafalı.

Bu, iyi yapıldığında neden eğlenceli olabileceğini gerçekten anlamadan, diğer filmlere atıfta bulunmak için ‘inek’ kutusunu işaretliyor gibi görünüyor. WarGames’e başvurmak için pek çok fırsatları oldu ve yine de bu neredeyse unutuldu. Daha da kötüsü, hedef kitlenin bilgisayar meraklıları olduğuna karar verdiler ve bu nedenle , karakterleri uzaktan ne hakkında konuştuklarını anlıyormuş gibi ses çıkarmadan World of WarCraft ve diğer inek oyunlarına atıfta bulunuyorlar.

Bilgisayarlarla ilgilenen veya bunlarla ilgilenen herkes için, sistemlerin portreleri ve nasıl etkileşim kurdukları gülünç. Bir noktada Will, Lightman’ın orijinal filmde bir telefonu “dolandırıcılık” yapmak için kullandığı bir tekniği kullandı, ancak bu yalnızca telefon sistemi tonlu olduğunda işe yaradı ve eşek yıllarından beri dijitaldi DOH!

Herkes ürün yerleştirme Apple Mac’lerini kullanır ve gezegendeki herhangi bir yere kablosuz olarak bağlanabilirsiniz, techo-bollock’lar duvardan duvara çim kalınlığındadır.

Ve her şey nasıl bitiyor? İlk filmdeki gibi “Kazanmanın tek yolu oynamamaktır”. Bu , Dead Code’un hala içinde doğduğu tüm hayal gücü boşluğunu hemen hemen özetliyor.

Bu, Temmuz ayında ABD’de ve bir süre sonra Avrupa’da bir sürüm alır. Lütfen, termo küresel nükleer savaşın esası için bu tanıtım reklamını değil , WarGames’in 25. yıl dönümü sürümünü satın alın.

https://izlefilmdizi.co/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı